• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2023

07:00

BRAJAN UBIO ANU JER JE HTELA DA GA OSTAVI?! Nekoliko detalja pre nestanka Srpkinje ukazivalo na mogući motiv!

printscreen facebook

Vesti

BRAJAN UBIO ANU JER JE HTELA DA GA OSTAVI?! Nekoliko detalja pre nestanka Srpkinje ukazivalo na mogući motiv!

Podeli vest

Ana Volš, koja je nestala 1. januara, odavno je prestala da nosi burmu i da objavljuje zajedničke slike s mužem, živela je odvojeno zbog posla i izbegavala je da priča o njemu s prijateljima. To ju je možda i koštalo života

Beograđanka Ana Volš (39), kojoj se izgubio svaki trag 1. januara u porodičnoj kući u američkom gradu Kohasetu, najverovatnije je ubijena, a sve okolnosti ukazuju na to da joj je presudio muž Brajan, zato što je htela da ga ostavi.

Ana već dve godine nije nosila burmu i nije objavila nijednu zajedničku sliku s mužem, a živela je u Vašingtonu, odvojeno od Brajana i njihova tri sina zbog posla. Prijateljima je izbegavala da priča o Brajanu i imala je planove u koje se njen muž, očigledno, nije uklapao.

Volela luksuzan život

Sudeći po Aninim profilima na društvenim mrežama, ali i izjavama njenih prijatelja za američke medije, ona je volela luksuzan život - brendiranu garderobu, izlaske po skupim restoranima i putovanja.

- Bila je regionalni menadžer u uspešnoj firmi za nekretnine u Vašingtonu, dobro je zarađivala i bila je uvek veoma ambiciozna. Nedavno je prodala stan u mestu Revir kod Bostona i taj novac je odmah investirala u drugu nekretninu. Pričala mi je i da joj je san da otvori sopstvenu firmu za nekretnine, koja bi bila jedna od najuspešnijih u SAD. Imala je velike snove i planove i bila je na putu da to ostvari. Bio sam u šoku kad sam čuo da je nestala - kazao je Anin prijatelj iz Vašingtona za američke medije.

Međutim, Ana je poslednjih meseci bila mnogo napeta i nervozna, što ukazuje na to da je imala nekih privatnih problema. Tako su njeni podstanari, bračni par Silva, kojima je prethodne četiri godine iznajmljivala stan u Reviru, rekli da je užasno žurila da proda tu nekretninu u decembru 2022.

- Kada smo joj rekli da nemamo gde da živimo ako se odselimo, bila je veoma neprijatna prema nama, iako je ranije uvek bila ljubazna i družili smo se s njom i Brajanom. Nešto se kod nje promenilo, ali ne znamo šta - rekli su Anini podstanari.

I građevinski preduzimač koji je više puta renovirao nekretnine u posedu supružnika Volš kazao je da se Anino ponašanje promenilo u poslednja dva meseca pre njenog nestanka.

- Pitao sam je u decembru da svedemo račune, pošto mi je bila dužna za neke radove, a ona je "eksplodirala". Vikala je na mene, to uopšte nije bila ona Ana s kojom sam godinama sarađivao - rekao je ovaj preduzimač.

Anine prijateljice Nataša Skaj i Pamela Bardi ispričale su da ona nije želela da priča o Brajanu.

- Ne znamo mnogo o Brajanu, jer svaki put kada bismo razgovarale o njemu, Ana bi promenila temu i krenula da priča o deci - kazale su Anine drugarice za američke medije.

Inače, i Anini brojni pratioci na Instagramu primetili su da je ona još 2020. iznenada prestala da nosi burmu, a te godine je objavila poslednju zajedničku sliku s mužem. Sve nakon toga su Anine fotografije sa decom, prijateljima, iz provoda, sa žurki, putovanja...

Foto: Instagram

Nestala Ana Volš
Optužbe, odšteta...

Što se Brajana tiče, on je poslednjih godina bio opterećen optužbama za prevaru, pretila mu je robija zbog preprodaje lažnih slika Endija Vorhola 2016. i bio je u kućnom pritvoru. Pored svega toga, upao je u finansijske probleme jer je morao da isplati štetu vlasnicima galerija koje je prevario i sve je to, po svemu sudeći, stajalo na putu Aninim snovima i planovima. Povrh svega toga, Brajan nije dozvoljavao Ani da povede decu sa sobom u Vašington, a nju je opterećivalo to što je razdvojena od sinova i što mora da putuje svakog vikenda u Kohaset da bi ih videla.
Sve to je moglo biti povod za sukob među supružnicima, koji se najverovatnije završio užasnim zločinom u novogodišnjoj noći.


Tužilac: Nema žurbe, Brajan je iza brave... Ipak, optužen za ubistvo

 

Brajan Volš je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage Aninog nestanka, ali svi dokazi upućuju na to da ju je ubio, pa raskomadao njeno telo i bacio na deponiju. Policija je u podrumu kuće u Kohasetu pronašla tragove krvi i oštećen, okrvavljen nož, a u kontejnerima u blizini kuće Brajanove majke testeru, noževe i tepih sa ostacima ljudskog tkiva. Tužilac američke savezne države Masačusets najavio je da će forenzička analiza tih predmeta biti gotova za nekoliko nedelja i da u ovom slučaju "nema žurbe, pošto je Brajan ionako iza brave i neće skoro na slobodu".

Međutim, izgleda da su tužilaštvu ipak bili dovoljni dosad sakupljeni dokazi, pa je ipak podiglo optužnicu za ubistvo protiv Brajana Volša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija