• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekipa Informera

17.01.2023

22:20

INFORMER SAZNAJE! U Zemunu upucan sin Gorana Bojovića Amonijaka, poznatog člana srpskog podzemlja devedesetih!

Informer

Vesti

INFORMER SAZNAJE! U Zemunu upucan sin Gorana Bojovića Amonijaka, poznatog člana srpskog podzemlja devedesetih!

Podeli vest

U Zemunu je večeras upucan Nemanja Bojović Hemija (38), sin Gorana Bojovića Amonijaka koji je 1992. godine likvidiran, saznaje Informer.

Navodno, Bojović je bio u društvu još jednog muškarca kada je u njihovom pravcu pripucao za sada nepoznati napadač. Kako saznajemo, napadač mu je pucao u noge. Sve se dogodilo u Železničkoj ulici u Zemunu kod broja 63.

Na snazi je policijska akcija Vihor, a deo Zemuna u kom se dogodila pucnjava je blokiran. Nekoliko patrola Interventne jedinice je na terenu i traga za napadačem.

Foto: Informer

Mesto upucavanja u Zemunu

Inače, mediji su pisali da je u akciji hapšenja pripadnika „novog zemunskog klana“, kojim je navodno rukovodio Bojović u oktobru 2008, zaplenjeno je 1,9 kilograma amfetamina i 13,6 grama marihuane. Bojović je bio osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja, razbojništava.

Foto: Informer

Mesto upucavanja


Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, i to u jednom beogradskom kafiću, kada su kod njega pronađeni kokain i spid.

Njegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine kao istaknuti član srpskog podzemlja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalac

pre 1 godinu

Opaa! Na snazi je akcija Vihor?!? Koliko je do sada za Vihor, 0:13? Jadnici.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija