• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2023

17:01

DA LI STE UBILI ANU VOLŠ? Evo kako se na sudu izjasnio Brajan Volš, na ajpedu svoga sina obavio JEZIVU PRETRAGU (VIDEO)

printscreen

Vesti

DA LI STE UBILI ANU VOLŠ? Evo kako se na sudu izjasnio Brajan Volš, na ajpedu svoga sina obavio JEZIVU PRETRAGU (VIDEO)

Podeli vest

Brajan Volš (47) danas se na sudu izjasnio da nije kriv za ubistvo supruge Ane Volš

Tužioci su danas izneli brdo dokaza protiv njega, uključujući desetine internet pretraga o ubistvu i rasparčavanju tela, ali i DNK tragove pronađene u kontejneru u blizini kuće njegove majke.

Volš je optužen da je Anu na smrt pretukao u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima. Tužioci tvrde da je narednih dana koristio iPad njihovog sina za Gugl izraze poput:

- 10 načina da se raskomada telo

- da li soda bikarbona čini da telo dobro miriše

- koliko dugo je neko nestao pre nego što možete da nasledite?'

 

 

Tri dana pre nego što je Ana nestala, 27. decembra, Brajan je na Guglu tražio koja je "najbolja država za razvod za muškarca".

- Umesto da se razvede Brajan Volš je raskomadao Anu Volš i bacio njeno telo - rekli su tužioci u sredu.

Otkrili su da je Anin i Brajanov DNK pronađen na krvlju umrljanoj odeći pronađenoj u kontejneru u blizini kuće njene majke zajedno sa "Hunter" čizmama i "Prada" torbicom za koju je rekao da je nosila kada je nestala.

 

 

Na kratkom saslušanju odmahnuo je glavom i odbijena mu je kaucija. Brajan će se vratiti u sud 9. februara.

Volš je rekao policiji da je Anu poslednji put video u 6 ujutro 1. januara tvrdeći da je otišla na posao. Danas je otkriveno da je u satima pre toga grozničavo istraživao kako da odloži telo i koliko dugo traje razgradnja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Auuuu, koliko je taj glup kad je mislio da je izveo savršen zločin i da će se izvući ... Nema dileme, čeka ga doživotna bez prava na pomilovanje, ne toliko zbog samog ubistva nego zbog dokazanog planiranja a pogotovo zbog brutalnosti ... E jadna Ana, ostvarila si američki san, da si ostala u Srbiji danas bi bila živa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija