• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/nypost

19.01.2023

09:00

TUŽITELJKA OPTUŽILA BRAJANA: "Ubio si Anu i raskomadao njeno telo!" MOTIV ZA UBISTVO: TRI MILIONA DOLARA

printscreen

Vesti

TUŽITELJKA OPTUŽILA BRAJANA: "Ubio si Anu i raskomadao njeno telo!" MOTIV ZA UBISTVO: TRI MILIONA DOLARA

Podeli vest

Ana Volš (39) koju je kako se sumnja ubio suprug Brajan (47) imala je nekretnine u vrednosti od oko tri miliona dolara. Četiri dana pred nestanak obavila je jednu prodaju

Brajan Volš je ubio i navodno raskomadao svoju suprugu Anu Volš i bacio njene posmrtne ostatke u kante za smeće jer je želeo da okonča njihov brak, rekao je tužilac iz kancelarije okružnog tužioca u Norfolku na suđenju u sredu.

- Umesto razvoda, veruje se da je Brajan Volš raskomadao Anu Volš i bacio njeno telo - rekla je tužiteljka Lin Beland a prenosi  "Post".

Foto: Printscreen

 

U svojoj krivičnoj prijavi tužioci su naveli da je Brajan Volš napao i na smrt pretukao svoju suprugu.

Beland je naglas pročitala navode i sumnjive motive u Okružnom sudu Кvinsi, pošto je Volš optužen za ubistvo i uklanjanje tela.

Ovo je zapravo bilo prvi put da su tužioci definitivno rekli da je Ana Volš, majka troje dece iz Masačusetsa, koja se vodi kao nestala od Nove godine, da je mrtva. Tužioci nisu rekli da li su pronašli njene ostatke.

Brajan je u zatvoru od 8. januara, kada je uhapšen i optužen da je obmanuo istražitelje u potrazi za njegovom suprugom, a sada i pod optužbom da je ubio svoju suprugu.

Na jučerašnjem saslušanju prvi put su tužioci definitivno rekli da je Ana Volš koja se vodi kao nestala, zapravo ubijena.

Foto: Google Maps/Printscreen, Instagram

 

Ana volš je u trenutku kada je nestala imala je nekretnine u vrednosti od 2, osam miliona dolara!

- Ona je radila sa nekretninama. Imala je osam nekretnina u Vašingtonu, DC, Merilendu i Masačusetsu od 2018. godine.  Četiri je prodala i četiri koje je posedovala u trenutku kada je nestala, sa trenutnom tržišnom vrednošću od 2,8 miliona dolara - navode američki mediji.

Pored toga, Ana, koja je sa Brajanom imala tri sina, svi mlađi od šest godina, bila je jedina koja je zarađivala u porodici.

- Bila je bukvalno rastrzana između Vašingtona, gde je bila upravnik imovine giganta za nekretnine Tišman Spajer i porodice. U međuvremenu, Brajan je bio u kućnom pritvoru nakon što se izjasnio krivim po federalnim optužbama za prevaru 2021. za prodaju lažnih slika Endija Vorhola za 80.000 dolara na eBaiu. Takođe su ga prijatelji njegovog oca neurohirurga optužili da je ukrao njegovo imanje nakon njegove smrti, iako je tvrdio da su on i njegov sin jedini zakoniti naslednici njegovog testamenta - piše "Post"

Kako su objasnili Anini poslovi sa nekretninama su se odvijali sve dok nije nestala.

- Nešto manje od nedelju dana, pre nego što je njen poslodavac prijavio nestanak , Ana je zaključila posao 29. decembra i prodala stan izvan Bostona. Stan je prodat za 220.000, preko 50% više od 137.000 dolara koliko ga je platila 2020.godine - navode lokalni mediji.

Foto: printscreen facebook

 

Stanari tog stana, Majk i Mandi Silva, ranije su rekli za "Post" da osećaju da su požurili da napuste imanje i da je prodat, a da nisu bili propisno obavešteni nakon što su ga iznajmili na četiri godine.

- Oni su radili za par na njihovom imanju i rekli su da je Ana „nosila pantalone u porodici“, dok se Brajan „predstavljao kao investitor“, ali bi „sve vreme imao ogrtač u svojoj kući“.

U martu je nadobudni tajkun za nekretnine prodao kuću vrednu milion dolara u Masačusetsu i kupio kuću u Vašingtonu u vrednosti otprilike iste. 

Кuća koju je imala u Кohasetu, gradu u kojem je živela sa mužem i decom, prodata je za 1,385 miliona dolara za manje od dva meseca.

Kuća ima pet spavaćih soba i četiri kupatila i kupljen je 2020. za 800.000 dolara, pokazuju zapisi.

- Činilo se da je majka tada iskoristila svoj novi novčani tok da kupi vilu za 1,3 miliona dolara. Кuća ima četiri spavaće sobe, dva puna kupatila, dva polukupatila i novouređenu kuhinju. Podaci pokazuju da je ona suvlasnica kuće sa investitorom koji nije njen muž. Ana je takođe kupila kuću u Baltimoru u septembru za 191.500 dolara - piše "Post".

Foto: Google Maps/Printscreen

 

Godine 2020. ostvarila je profit kada je prodala kuću u Marbleheadu, Mass, severno od Bostona za 840.100 dolara, koju je kupila 2018. za 510.000 dolara. Činilo se da je tih 800.000 dolara otišlo u kuću Кohaseta koju je kupila po istoj ceni 2020. i prodala prošle godine.

Takođe je posedovala dve investicione nekretnine u Linu, Masačusets, koje je kupila 2018. za 135.000 dolara i 139.900 dolara, respektivno. 

Nakon Anine smrti i Brajanovog hapšenja, nejasno je šta će se desiti sa njenim imovinskim interesima. Ali je Brajan svakako tražio način, kako da posle nestanka žene ili razvoda može da nasledi novac.

Foto: printscreen

 

Tome u prilog ide činjenica da je na guglu tražio najbrži način da se razvede. Pretpostvalja se da mu to niej bilo dovoljno brzo te je četiri dana nakon te gugl pretrage, kako se sumnja zubi nesrećnu ženu.

- Umesto razvoda, veruje se da je Brajan Volš raskomadao Anu Volš i bacio njeno telo, optužila je pomoćnica okružnog tužioca Lin Beland tokom saslušanja.
U krivičnoj prijavi protiv Brajana, objavljenoj u sredu, navodi se u jednoj tački da je „napao i pretukao Anu Volši, sa namerom da je ubije."

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija