• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ S.K.

22.01.2023

09:08

DETALJI TRAGEDIJE U NOVOM SADU! U objektu nekadašnje diskoteke pronađena dva ugljenisana tela muškaraca!

Printscreen/Instagram/NSuživo

Vesti

DETALJI TRAGEDIJE U NOVOM SADU! U objektu nekadašnje diskoteke pronađena dva ugljenisana tela muškaraca!

Podeli vest

Dva čoveka poginula su u požaru koji je rano jutros izbio u Petrovaradinu, u Račkoj 79. Prema prvim informacijama, u pitanju je napušten objekat koji je nekada bio diskoteka

Na spratu su zatečena tela dve za sada nepoznate muške osobe koje su nastradale u požaru. Još jedna žena živi u dvorištu objekta, ali ona nije povređena.

Zasad nije poznat identitet i godište nastradalih i samo se zna da je reč o dva muškarca.

Policija i tužilaštvo obavljaju uviđaj, a nešto posle 8 časova taj deo Ulice Račkog ponovo je otvoren za saobraćaj, javlja Radio 021.

Ovako izgleda objekat nakon gašenja požara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa intervenisala oko 5.30 časova.

- Na licu mesta su zatečena dva ugljenisana tela, a ekipa je pomogla ženama starim 67 i 43 godine koje su imale stresnu reakciju. One nisu prebačene u bolnicu nego im je pomoć pružena na licu mesta - navodi dr Krulj.

Foto: Printscreen/Instagram/NSuživo

Kako 021 saznaje, požar je u ovoj jednospratnoj kući izbio oko 5 sati i ubrzo je stiglo nekoliko ekipa vatrogasaca. Oni su brzo zaustavili širenje požara na ceo objekat, a potom i ugasili vatru. Prilikom intervencije pronađena su dva tela.

Zasad nije sigurno o kome je reč, a objekat, koji je vidno oronuo, najverovatnije je napušten već neko vreme. Od građana koji žive u blizini može se čuti da je tu nekada bio ugostiteljski objekat "Kabare avantura".

Istraga je u toku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija