• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

23.01.2023

13:16

ŽENA NA BICIKLU IPAK SAMA PALA I PREMINULA! Obustavljena potraga za vozačem

Vesti

ŽENA NA BICIKLU IPAK SAMA PALA I PREMINULA! Obustavljena potraga za vozačem

Podeli vest

Istraga smrti starice (80) koja je sinoć oko 20 sati nađena mrtva nadomak Bogatića pokazala je da je nesrećna žena sama pala sa bicikla, jer joj je verovatno pozlilo

S obzirom da nije bilo kontakta sa automobilom policija u Šapcu  obustavila je potragu za vozačem i vozilom. 

Zbog smrti starice iz Dublja, kod Bogatića, koja je sinoć preminula na putu u ovom selu, Osnovno javno tužilaštvo iz Šapca nije pokrenulo istragu, potvrđeno je za naš portal u policiji.

- Žena je pala sa bicikla jer joj se u trenutku slošilo i preminula je na dijagnostici u šabačkoj bolnici. Nije bilo kontakta sa automobilom što su potvrdila dva svedoka   - naveo je naš izvor.

Foto: Pixabay

 

Tužilaštvo nije naredilo obdukciju tela nesrećne žene, a ni porodica nije zahtevala da se uradi obdukcija pošto im je poznato da starica izvesno vreme ima srčane probleme.

Podsetimo, u prvi mah se sumnjalo da je nesrećnu ženu usmrtio bahati vozač, ali su se policiji javila dva svedoka koja su videla da je žena sama pala.

Oni su posvedočili da je žena imala bolesno srce.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17