• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2023

17:57

KAVČANI NISU ŠTEDELI NI ŽENE?! Policija iskopala tri tela u dvorištu Bojanića, sve snimljeno, turski mediji priložili dokaze

printskrin

Vesti

KAVČANI NISU ŠTEDELI NI ŽENE?! Policija iskopala tri tela u dvorištu Bojanića, sve snimljeno, turski mediji priložili dokaze

Podeli vest

U dvorištu vile Željka Bojanića u Turskoj su iskopana tri tela, pišu turski mediji

Turska policija navodno je u kući Kotoranina Željka Bojanića pronašla tela tri žene koje su služile kao prodavci droge, pišu turski mediji. Kako navode turski mediji, u mestu Sarijer u Istanbulu u bašti kuće koju su pripadnici tuske policije navodno prekopala tri dana u potrazi za telom Riste Mijanovića, policija je pronašla tela tri žene za koje se sumnja da su prenosile drogu.

Na društvenim mrežama osvanuo je i video na kojem se vidi kako policija okopava dvorište. Za sada nije poznat identitet žena, a Bojaniću su lisice na ruke stavljene u Istanbulu zbog sumnje da je ubio škaljarca Ristu Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Policija je tada objasnila da je utvrđeno da je Bojanić, za kog pišu da je član organizovane kriminalne organizacije, došao u Tursku sa lažnim pasošem Severne Makedonije izdatim na ime Jordan Andelev Belčev i da je boravio u njihovoj pokrajini.

 

 

- Kao rezultat započetih istraživanja, pomenuta osoba je uhapšena u operaciji koja je izvedena u okrugu Sarıjer 4.11.2022. U pretresu kuće u kojoj je boravio oduzeta je lažna lična karta, pasoš i digitalni materijal. Prilikom iskopavanja obavljenog po uputstvu javnog tužioca, po dojavi da je telo jedne osobe zakopano u vrtu kuće, nisu pronađeni tragovi. Protiv onih koji dovode javnost u zabludu po ovom pitanju biće preduzete neophodne pravne radnje. Policijska uprava Istanbula odlučno će nastaviti borbu protiv svih zločina i kriminalaca u cilju zaštite mira i dobrobiti našeg grada, kao što je to činila i do sada - piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija