• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

26.01.2023

09:52

LEKARI NA VMA SPASILI VEĆI DEO ŠAKE MLADIĆU! Povređen kada mu je eksplodirala šok bomba u ruci - AMPUTIRAN MU DEO PRSTA

Vesti

LEKARI NA VMA SPASILI VEĆI DEO ŠAKE MLADIĆU! Povređen kada mu je eksplodirala šok bomba u ruci - AMPUTIRAN MU DEO PRSTA

Podeli vest

A.Ž. (19) ostao je bez dela jednog prsta, i to samo zahvaljujući hirurzima na VMA koji su uspelI da mu spasu veći deo šake koju mu je raznela šok bomba

Kako smo ranije izveštavali A.Ž. zadobio je tešku telesnu povredu kada mu je, u stanu na Miljakovcu 3, u ruci eksplodirala šok bomba.

- Još uvek nije poznato kako se nesreća dogodila, ali činjenica je da mu je šok bomba eskplodirala u ruci i da mu je skoro raznela šaku. Samo zahvaljujući odličnim hirurzima njenu je šaka spasena, amputiran mu je ako sam dobro razumeo deo četvrtog prsta na ruci - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Printscreen Pink

 

Nesreća se, kako smo već izveštavali dogodila juče posle podne, maldić je vozilom hitne pomoći prevezen na VMA gde je operisan. 

Momak je aktivirao šok-bombu koja mu je nanela povrede ruke. Kada je naša ekipa izašla na teren, on je bio svestan i komunikativan. Imao je pvoredu prstiju - rečeno je iz hitne pomoći za medije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije apeluju konstantno na sve građane da ne koriste pirotehnička sredstva, jer njihova nepravilna upotreba može imati kobne posledice.

- Pirotehnička sredstva nisu igračke usled njihove nepravilne upotrebe može doći do teških povreda, opekotina, razderotina, a neretko i do povreda lica, šake i drugih delova tela koji mogu dovesti do invaliditeta - apelovali su pred praznike u MUP


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 1 godinu

Odakle mladicu sok bomba kao i ostala eksplozivna sredstva.Mnigi pucaju bacaju na javnim mestima kada ce neko plati visoku kaznu

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija