• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

26.01.2023

11:29

UBICA JE BIO U VELIKOJ PREDNOSTI! Od likvidacije vlasnika menjačnice do pronalaska tela za bekstvo je IMAO OVE TRI MOGUĆNOSTI!

printscreen

Vesti

UBICA JE BIO U VELIKOJ PREDNOSTI! Od likvidacije vlasnika menjačnice do pronalaska tela za bekstvo je IMAO OVE TRI MOGUĆNOSTI!

Podeli vest

Novosadska policija i dalje intezivno traga za ubicom Jovana Janićijevića (47), vlasnika menjačnice „ Jole“ u novosadskom naselju Detelinara, koji je ubijen u utorak uveče između naselja Adice i Veternik.

Njegovo beživotno telo pronađeno je preksinoć, nešto posle 20 sati, u Ulici Nova 34, a kako saznajemo, utvrđeno je da su, pored modrica i podliva koje mu je ubica naneo pesnicama i nogama, na telu pronađeni i tragovi ubadanja hladnim oružjem, nožem ili šrafcigerom. Njegovo beživotno telo, ispred automobila marke "fijat 500" pronašli su slučajni prolaznici i pozvali policiju.

- Potraga za ubicom je intezivna i ne isključuje se nijedna mogućnost u traženju mesta gde se on nalazi – od nekog šteka u samom Novog Sadu, pa do toga da je negde na Fruškoj gori ili da je pobegao iz države u inostranstvu, pošto je npr. granica sa Hrvatskom kod Bačke Palanke udaljena svega oko 50 km od mesta zločina.

Foto: S.K.

 

Potraga je otežana i zbog toga što je ubica imao dovoljno vremena da pobegne bilo gde, jer je od ubistva do pronalaska tela prošlo, kako se pretpostavlja, oko dva sata –kaže za Informer izvor upoznat sa ovim događajem.

Prema dosadašnjim saznanjima. Jovan je nešto posle 17 sati dobio poruku do nepoznatog muškarca, najverovatnije samog ubice, da se negde nađu, a zatim se automobilom odvezao na mesto gde je ubijen. Kako saznajemo, on je pre ubistva sedeo sa prijateljima, kada je, kako se sada može čuti, primio poruku preko mobilnog telefona.

Njegovi prijatelji su rekli da je često odlazio da se nađe s klijentima, kada je u pitanju bila veća zamena deviza i dinara, ali još uvek nije poznato da li je to i sada bio slučaj ili se radilo o nekom dugovanju ubice prema vlasniku menjačnice.

Foto: S.K.

 

Niko od ljudi koji žive u blizini mesta zločina ništa nije čuo u vreme kad se dogodilo ubistvo. Inače, Jovan nije imao nikakav policijski dosije, niti je bio povezan sa kriminalnim krugovima u Novom Sadu. Njegovi prijatelji ga opisuju kao izuzetno dobrog čoveka, koji je uvek bio spreman da pomogne drugima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17