• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

27.01.2023

11:00

Lopovi tokom bekstva kolima gazili ljude, filmsko hapšenje u Beogradu! Za jednim od pljačkaša raspisane tri poternice

Vesti

Lopovi tokom bekstva kolima gazili ljude, filmsko hapšenje u Beogradu! Za jednim od pljačkaša raspisane tri poternice

Podeli vest

Beograđanin R.A. (25) uhapšen je juče filmske potere za njim pošto je sa trojicom saučesnik pokušao da opljačka radnju na Novom Beogradu

Njegovom hapšenju prethodio je pokušaj pljačke na Novom Beogradu.

- Pljačku je sprečio poslovođa, nakon čega su mu se pljačkaši suprotstavili. Izašli su iz radnje, ušli u automobil i njime pregazili poslovođu i slučajne prolaznike - kaže izvor "Blica".

Oni su se potom dali u beg. Obaveštena je policija, koja je u koordinaciji sa Policijskom brigadom krenula u filmsku akciju.

- Prilikom bekstva po Beogradu osumnjičeni su krenuli kolima i na policiju i sa njima je došlo do blagog sudara. Zaustavljeni su u Dunavskoj ulici na Dorćolu - dodaje naš izvor.

Međutim, policija tada dolazi do šokantnih saznanja. Osumnjičeni glavni begunac je osoba za kojom je raspisano čak tri poternice i devet potraga.

- On je poznat kao lopov i ranije je hapšen zbog toga - kaže naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 1 godinu

klasika u srbiji, poznat policiji, presude, potrage, poternice.. a seta slobodan.. sutra ce opet biti na ulici, slobodan

robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Kakva je to država kad su kriminalci poput Aleksandra Vidojevića zaštićeniji od srpske dece ? Jesu li vam srpska deca toliko bezvredna?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija