• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

28.01.2023

12:14

UBICA SESTARA SA BEŽANIJE SVE PRIZNAO U OPROŠTAJNOM PISMU! Evo šta je u njemu napisao i šta je PORUČIO SVOJOJ ŽENI!

printscreen

Vesti

UBICA SESTARA SA BEŽANIJE SVE PRIZNAO U OPROŠTAJNOM PISMU! Evo šta je u njemu napisao i šta je PORUČIO SVOJOJ ŽENI!

Podeli vest

"Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao da priznaje zločin, da ne može više da beži i da se krije i da misli da je najbolje da presudi sebi

Goran Đokić (37) koji je izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, a za koga se sumnja da je sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu Đ. (76), a udarcima po glavi ubio njenu rođenu sestru Gordanu Đ. (78), ostavio je oproštajno pismo svojoj supruzi u kojem je osim što joj je napisao da mu "čuva decu", priznao zločin.

U pismu priznao zločin, više nije mogao da izdrži

- On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao da priznaje zločin, da ne može više da beži i da se krije i da misli da je najbolje da presudi sebi. Takođe je rekao da mu čuva decu- rekli su nam iz istrage.

- Neno moja, ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojcice. Sve vas volim puno - deo je oproštajne poruke Gorana Đokića. 

Inače, policija je od dana kada su nađena tela znala ko je počinitelj, ali je bežao.

- Istražitelji su od prvog dana znali ko je ubio sestre i okarakterisali su to kao zločin iz strasti. On je bežao i krio se od momenta kada im je presudio. Obruč se sve više stezao oko njega, znao je da smo mu "za petama", bilo je pitanje trenutka kada bi ga uhapsili, ali je on počinio samoubistvo. Njegovo telo nađeno je u četvrtak oko 9:50 časova u Ulici Partizanske Avijacije u kolima. Pored tela nalazili su se pištolj i oproštajno pismo", rekli su nam iz istrage.

Foto: Printscreen Pink

 
Bio u emotivnoj vezi sa 40 godina starijom Jelisavetom

Podsetimo, Goran Đokić i 40 godina starija Jelisaveta Đ. (76) ušli su u emotivnu vezu nakon što je njen muž preminuo u Domu za stare u kojem je on radio.

- Jelisaveta je počela da se viđa sa 40 godina mlađim Goranom koji je radio u Domu za stare u kojem je njen muž boravio i preminuo. To ih je zbližilo, a on je tako i znao da njih dve imaju pare. Ona se, od kada je uplovila u vezu sa njim, potpuno promenila, čak je počela da nosi i perike i da se više sređuje. Komšije su sve to primetile, a počeli su da viđaju i mlađeg muškarca, koji je sve češće dolazio u njihov stan - rekli su nam iz istrage slučaja.

Goran Đokić je, nezvanično, pucao sebi u glavu.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Goran Đokića (37), koji je pre dva dana izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

Foto: Printscreen Pink

 

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu, a udarcima u glavu njenu orđenu sestru Gordanu (78).

Sa Jelisavetine kartice skinuo milion

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara. Navodno, on je upao u dugove i zbog toga je izvršio ovaj zločin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DETALJI KRVAVE DRAME ISPLIVALI U JAVNOST! Ljubavna veza započeta u Domu za stare, Gorana i sestre sa Bežanijske kose KOŠTALA JE ŽIVOTA!
Hronika

DETALJI KRVAVE DRAME ISPLIVALI U JAVNOST! Ljubavna veza započeta u Domu za stare, Gorana i sestre sa Bežanijske kose KOŠTALA JE ŽIVOTA!

Kada su 21. janura tela dve sestre, Jelisavete (76) i Gordane (78) Đ. nađena u stanu na Bežanijskoj kosi, policija je odmah posumnjala da je reč o ubistvu. Šest dana kasnije, njihove sumnje su potvrđene, a rešenju ovog zločina prethodila je još jedna tragedija: čovek koji ih je usmrtio nađen je mrtav u automobilu, nakon što je pucao sebi u glavu

28.01.2023

09:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija