• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.01.2023

08:35

OTAC GORANA Đ., KOJI JE UBIO DVE ŽENE NA BEŽANIJI: Moj sin nije radio u domu, nije bio u vezi sa tim ženama ...

Printscreen

Vesti

OTAC GORANA Đ., KOJI JE UBIO DVE ŽENE NA BEŽANIJI: Moj sin nije radio u domu, nije bio u vezi sa tim ženama ...

Podeli vest

Slučaj ubistva Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) na Bežanijskoj kosi, čini se zaključenim , a osumnjičeni za dvostruko ubitvo je Goran Đ. (37) koji se kako se sumnja ubio 26. januara na parkingu u tom beogradskom naselju. Otac Gorana Đ. ne veruje da je njegov sin mogao da uradi ovako nešto

Tela sestara pronađena su 21. janura, kada je stan u kom su živele nasilno otvoren. Pretpostavlja se da su nesrećne žene ubijene nekoliko dana ranije. Pet dana pošto su tela otkrivena u blizini je na parkingu pronađeno i telo Gorana Đ. koji je kako se sumnja izvršio dvostruko ubistvo, a pet dana nakon otkrivanja zločina i samoubistvo. 

Foto: Printscreen Pink

 

Iz MUP Srbije u petak uveče je saopšteno da je razrešeno ubistvo dve sestre na Bežanijskoj kosi, Jelisavete i Gordane Đ. čija su tela pronađena u njihovom stanu u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi. Za to ubistvo je osumnjičen Goran Đ. koji je na parkingu u istom tom naselju 26. januara izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu. U kolima je, navodno, pronađeno i oproštajno pismo.

Motiv je na prvi pogled novac, jer je Goran, prema saopštenju policije, odneo platnu karticu sa koje je podigao milion dinara i mobilni telefon. Ali, oni koji su ga poznavali, u šoku su zbog tih događaja i ne mogu da veruju da je on bio u stanju da počini takav zločin.

Foto: Printscreen Pink

 

Otac Gorana Đokića, Zoran, ne veruje da nje njegov sin ubica. 

Ceo dan mi dolaze novinari. Napisano je mnogo neistina o mom sinu. Pod jedan, nije radio u domu za stare. Radio je sa mnom u servisu. Goran nije imao razloga da počini tako nešto. On nije bio u vezi sa nekom starijom ženom - rekao je za medije čovek, kome je, prema navodima medija,  ovo druga porodična tragedija, jer mu je pre nekoliko godina drugog sina ubila struja.

Đokićevi poznanici i komšije s druge strane opisuju ga kao mirnog, veselog i čoveka koji nije pravio probleme.

- Znam ga dugo, nastavili smo da se viđamo i družimo čak i kada se odselio. Viđali smo se sa vremena na vreme. Nikada nisam čuo da se žalio i kukao da nema novca, nikada nije tražio od mene da mu pozajmim novac, niti sam čuo da je to tražio od nekog drugog. Sedeli smo ponekad u kafiću, smejao se, bio normalan. Zapravo, nikada ga nisam video tužnog ili potištetnog. Nije odavao utisak čoveka koji ima bilo kakve probleme. Znam mu i devojčice, pravi anđeli, imaju sedam, osam godina. Sećam se, jednom sam ga sreo, pratio ih je u vritć. Nije mi jasno kako bi takav čovek mogao da uradi tako nešto strašno -rekao je jedan komšija sa Bežanijske kose.

Foto: Printscreen

 

Motiv za zločin koji je počinio Goran je navodno novac. Jedini razlog zbog čega bi Goran mogao to da uradi je da je upao u neke finansijske probleme za koje niko nije znao i koje je krio, tvrde poznanci. Moguće je da je imao jedan opasan porok – kocku.

- Čuo sam da je počeo da se kocka, a to je opasna stvar. Tu može da se potroše ogromne pare. Možda se pozajmio od nekog pa nije mogao da vrati. Za njega mogu da kažem da je bio normalac, čovek koji nikada nije imao problem sa zakonom. Psihopate imaju čudan pogled u očima, on nije imao takav pogled. Često se smeja - naveo je  Goranov poznanik iz kraja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17