• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

30.01.2023

09:07

POZNAT IDENTITET NASTRADALOG MLADIĆA! Detalji stravične nesreće u Novom Sadu: PRODUŽIO PRAVO, DIREKTNO UDARIO U KAMION I PLANUO (VIDEO)

printscreen/nsuživo

Vesti

POZNAT IDENTITET NASTRADALOG MLADIĆA! Detalji stravične nesreće u Novom Sadu: PRODUŽIO PRAVO, DIREKTNO UDARIO U KAMION I PLANUO (VIDEO)

Podeli vest

M.L. (22) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Novom Sadu kada je automobilom marke "tojota jaris" udario u parkirani kamion i elksplodirao

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata automobil kojim je pokojni mladić upravljao potpuno je izgoreo.

- Stravična saobraćajna nesreća dogodila se na raskrsnici Bulevara vojvode Stepe i Kneza Miloša. Pretpostavlja se da se automobil kretao Bulevarom vojvode Stepe iz smera Ulice Bate Brkića i da je u raskrnici u Bulevaru kneza Miloša produžio pravo. Sumnja se da se kretao velikom brzinom i da je u tom trenutku jako udario u parkirani kamion - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

 

- Od siline udarca automobil "tojota jaris" u kom je nastradali mladić bio se zapalio. Plamen se proširio i na kamion u koji je udario. Na mesto nesreće ubrzo su stigli vatrogasci, policija i hitna pomoć koja je nažalost samo mogla da kosntatuje smrt vozača putničkog automobila - objasnio je naš sagovornik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema rečima očevidaca scena nakon saobraćajne nesreće je bila jeziva, što se može videti i na snimku koji je obajvljen na Instagram stranici 192. Na njemu se vidi vatrena buktinja koju su vatrogasci pokušali da obuzdaju i ugase. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kada je požar ugašen ostao je potpuno uništen automobil, ali i skoro potpuno izgorela kabina kamiona. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija