• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.01.2023

13:41

JELENA ŠPAGOVIĆ OSUĐENA ZA UBISTVO DEVIZNE PENZIONERKE! Nije mogla da vrati dug, pa joj presudila, telo starice ZAPAKOVALA U KOFER!

Vesti

JELENA ŠPAGOVIĆ OSUĐENA ZA UBISTVO DEVIZNE PENZIONERKE! Nije mogla da vrati dug, pa joj presudila, telo starice ZAPAKOVALA U KOFER!

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Jelenu Špagović na kaznu zatvora od 30 godina, zbog brutalnog ubistva iz koristoljublja penzionerke Majde Garović (80) u junu 2019. godine

Apelacioni sud je potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu kojom je Špagovićeva osuđena za krivično delo teško ubistvo, rečeno je danas Tanjugu u Apelacionom sudu.

Ona je u pritvoru od jula 2019. godine. Špagovićeva je ubila Majdu Garović, deviznu penzionerku, svoju nekadašnju komšinicu iz Zemuna. Motiv je bio dug od 2.500 evra koje je uzajmila od Garovićeve, ali joj novac nije vratila.

Nakon zločina, devojka je sa tela starice je skinula zlatan lanac i prodala ga u jednoj zalagaonici. Kofer sa telom starice stavila je u iznajmljeni "pežo 508" i odvezla se u vikend-naselje Krčedin, pored Dunava, gde je zapalila delove njenog tela.

Tragovi krvi su, medjutim, ostali na tapacirungu vozila. Špagović je inače ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i funkcionera "Srpske desnice".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija