• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

02.02.2023

10:55

SMATRAJUĆI GA PRIJATELJEM, JOVAN JE UPAO U ZAMKU UBICE! Uhapšen zbog ubistva, Bojan je bio u dugovima NA KOCKI JE IZGUBIO SVE!

Printscreen

Vesti

SMATRAJUĆI GA PRIJATELJEM, JOVAN JE UPAO U ZAMKU UBICE! Uhapšen zbog ubistva, Bojan je bio u dugovima NA KOCKI JE IZGUBIO SVE!

Podeli vest

Bojan Jovičić osumnjičeni za ubistvo Jovana Janićijevića uhapšen je na granici Nemačke i Austrije i dobro je poznat u Novom Sadu zbog biznisa kojim se bavio

Bojan Jovičić osumnjičeni za ubistvo Jovana Janićijevića uhapšen je na granici Nemačke i Austrije i, kako saznajemo, dobro je poznat u Novom Sadu zbog biznisa kojim se bavio. 

Imao je, kako navodi sagovornik iz istrage, lanac restorana brze hrane od kojih se poslednji nalazio u Ulici Novosadskog Sajma, a jedan od objekata imao je i na Bulevaru kralja Petra, ali pre nekoliko godina svi objekti su zatvoreni, a osim toga pregledom regsitra APR-a može se videti da je Bojan imao nekoliko firmi koje su brisane iz registra

- Policija je odmah po pronalasku tela znala da je Bojan Jovičić koji je uhapšen osumnjičen da je izvršilac, a kasniji dokazi pronađeni na licu mesta kao veštačenje telefona i baznih stanica, samo su potvrdili njihove sumnje. On je poslednjih godina često viđan u kockarnicama na rulet aparatima, gde je trošio velike sume novca, a bio je i čest gost noćnih klubova.

Ubica zapao u dugove, imao problem sa kockom

Zbog svog načina života verovatno je zapao u dugove, a znao je da njegov dobar prijatelj ubijeni Janićijević ima kod sebe uvek velike iznose novca. Oni koji su imali uvid u Bojanov društveni život mislili su da ima mnogo novca, jer se tako i ponašao i predstavljao, ali iza te maske krili su se dugovi i problemi sa kockom. Sa druge strane, Janićijević je važio za poštenog, vrednog i radnog čoveka, koji je bio nepoverljiv, pa je baš iz tog razloga novac uvek nosio sa sobom u automobilu Fiat 500. Kobnog dana tražio je od Bojana da dođe do Veternika i da mu zameni veću količinu novca.

Foto: S.K.

Mesto ubistva
Mislio je da ide na sastanak sa prijateljem, upao je klopku

Smatrajući Bojana veoma bliskim prijateljem, Jovan je krenuo pravo u zamku svog ubice. Po dolasku na lice mesta, Bojan nako kraće rasprave stavlja nož pod grlo Janićijeviću, a kada je ovaj najverovatnije odbio da mu da novac, Bojan ga je, kako se sumnja, krvnički izbo nožem više od 20 puta, a potom ga je izbacio ispred vozila i pobegao ostavljajući brojne tragove i odnevši oko 2 miliona dinara, ali je automobilu ostala i određena svota novca.

Policija istragom utvrđuje tačan odnos između ubice i ubijenog, a zna se da su bili veoma bliski. Nije za sada poznato da li je osim koristoljublja postojao i neki drugi motiv za ovako svirep čin, iako istraga ide u u tim pravcima".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija