• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

02.02.2023

13:36

U JAVNOSTI ZAGRLJENI, A KOD KUĆE PAKAO! Progovorile komšije uglednog hirurga: Nismo znali da je nasilnik, ŽIVELI SU NA VISOKOM NIVOU (FOTO)

Printscreen

Vesti

U JAVNOSTI ZAGRLJENI, A KOD KUĆE PAKAO! Progovorile komšije uglednog hirurga: Nismo znali da je nasilnik, ŽIVELI SU NA VISOKOM NIVOU (FOTO)

Podeli vest

Meštani Zemuna, stanari zgrade gde se dogodilo porodično nasilje kada je poznati lekar hirurg Nikola O. pretukao suprugu Ivanu O. otkrivaju kakav su odnos imali s njima i šta se dešavalo tokom hapšenja

- Čuli smo rotacije policije i Hitne pomoći, bila su dva policijska auta i kasnije smo saznali da je doktor uhapšen jer je pretukao suprugu i da su im tu bila i deca - kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

- Iznenadili smo se da je on nasilnik, jer nije delovao kao neko ko bi tukao ženu. Bili su pomalo nadmeni i nisu se družili ni sa kim iz kraja.

Komšije ističu da nisu ranije čuli buku iz njihove porodične kuće.

- Delovalo je kao da nemaju problema jer su uvek bili na nekom visokom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile - kažu komšije i dodaju da nisu videli kako pripadnici MUP Srbije odvode doktora sa lisicama na rukama.

Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman da je tako brutalno pretuče.

Kod kuće nema nikoga

U pokušaju da se stupi u kontakt sa porodicom doktora, kako bi se saznalo iz prve ruke šta se dogodilo sinoć u njihovom porodičnom domu, ženska osoba je rekla "da u kući nema nikoga ko bi moglao da razgovora na tu temu".

Podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je zbog prijavljenog nasilja u porodici. Tada je rečeno da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola je ispred vrata stana zatekla 48-godišnjeg Nikolu O. koji je, potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA.

Njegovu suprugu zatekli su u stanu sa brojnim povredama, za koje je ona u početku trvrdila da su nastale pre njihove svađe. Međutim lekarskim pregledom odmah je utvrđeno da je ona zadobila prelome čak četiri rebra i podlaktice. Nasilnik je momentalno uhapšen i njemu je određeno zadržavanje. Za teško nasilje u porodici zaprećeno je od dve do 10 godina robije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija