• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2023

09:42

NASILNI HIRURG DANAS KOD TUŽIOCA! Doveden s lisicama na rukama, ispod kapuljače KRIO LICE!

Printscreen

Vesti

NASILNI HIRURG DANAS KOD TUŽIOCA! Doveden s lisicama na rukama, ispod kapuljače KRIO LICE!

Podeli vest

Ivana O. (42) je u bolnicu u Zemunu primljena sa polomljenim rebrima i nadlakticom, imala je masnice po licu i telu. Nikola O. je u Tužilaštvo priveden sa lisicama na rukama, na glavi je imao kapuljaču i krio se od kamera

Beogradska policija u sredu oko 17 časova u Zemunu uhapsila je Nikolu O. (48) poznatog plastičnog hirurga sa VMA koji je osumnjičen za nasilje u porodici, a za danas je zakazano njegovo saslušanje u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. 

On je u policiji negirao da je tukao suprugu već rekao "da su se sporečkali". Međutim, I.O. (42) je imala vidljive povrede po telu i odmah je primljena u bonicu u Zemunu. Tamo su joj konstatovani prelomi rebara i nadlatktice. Sumnja se da je N.O. bio nasilan i prema svojoj deci.

- U prvi mah žena je policiji tvrdila da su se posvađali i da je nije tukao. Na licu je imala masnice i teško se kretala i disala. Tek nakon razgovora sa inspektorima rekla je da je od Božića suprug fizički i psihički zlostavlja.

Foto: Printscreen

 

Iznela je jezive detalje i rekla da je suprug tukao oklagijom, davio kablom, urinirao po njoj i govorio da će je ubiti. Ona je policiji o otkrila motiv zlostavljanja koje je trpela- kaže naš izvor blizak celom slučaju. 

Nakon vesti da je N.O. uhapšen njega su se odrekle sve privatne klinike. Nezvanično smo saznali, da u poslednjih mesec dana hirurg nije radio jer je imao probleme sa rukama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija