• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jugmedija

05.02.2023

08:00

POGINULA DEVOJKA, TRI OSOBE POVREĐENE! Užasna saobraćajna nesreća na putu Leskovac-Grdelica

printscreen

Vesti

POGINULA DEVOJKA, TRI OSOBE POVREĐENE! Užasna saobraćajna nesreća na putu Leskovac-Grdelica

Podeli vest

Na putu Leskovac – Grdelica rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je mlada devojka izgubila život, a troje njenih prijatelja zadobila teške telesne povrede i hitno prebačena u Univerzitetski klinički centar Niš

Prema nezvaničnim saznanjimama, nesreća se dogodila na starom grdeličkom putu oko 3 sata.

Svi su bili u jednom automobilu.

„Devojka je na licu mesta izdahnula i nije joj bilo spasa, a mladići su hitno prebačeni u urgentni centar Opšte bolnice Leskovca, gde im je ukazana sva neophodna pomoć i odatle su transportovani za KC Niš“, piše Jugmedia.

Mladići su: P.M. (23, N.S. (18) i još jedan mladić star 17 godina. Imaju teške povrede u vidu nagnječenja kičme, vrata, glave i grudnog koša, a jedan ima i iščašenje ruke.

Prema nezvaničnim innformacija, svi su iz Grdelice ili okoline Grdelice i takođe nezvanično, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je sleteo s kolovoza i više se puta okrenuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija