• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.02.2023

14:13

(FOTO) OVO SU MILICA I MARKO IZ PARAĆINA! Sin ubio maćehu, pa ubadao oca nožem dok ga je ćerka držala - JEZIV ZLOČIN BRATA I SESTRE!

Zoran Sinko

Vesti

(FOTO) OVO SU MILICA I MARKO IZ PARAĆINA! Sin ubio maćehu, pa ubadao oca nožem dok ga je ćerka držala - JEZIV ZLOČIN BRATA I SESTRE!

Podeli vest

Marko P. (22) uhapšen je zbog sumnje da je ubio maćehu Marinu Milanović (50) a potom i da je sa sestrom Milicom P. više puta izbo nožem oca Miloša P. u selu Trešnjevica u Paraćinu.

Kako smo nezvanično saznali Marko je pošto je izbo nožem oca pobegao, a njegova sestra uhapšena je u porodičnoj kući. 

Foto: zoran sinko/privatna arhiva

Ubijena Marina i Miloš

Brutalno porodično nasilje, koje nažalost nije prvi put da se dešava, dogodilo se sinoć oko 22 sata. 

- Povređeni Miloš pomoć je zatražio u komšiluku. Otišao je sav krvav i molio komšinicu da zove hitnu pomoć. Njoj je rekao da su ga sin Marko i ćerka Milica izboli nožem. Ubrzo je stigla i policija i hitna pomoć- objasnile su komšije za Informer. 

Foto: zoran sinko

 

Marko je navodno pobegao u nepoznatom pravcu i prvi put je primećen u prodavnici.

- Prodavačica je rekla da je bio krvav i da je tražio da kupi cigaraete. Potom se navodno sam predao policiji - rekao je naš sagovornik.

Foto: Zoran Sinko

Neutešna ćerka ubijene Marine 

Ubrzo potom saznalo se za još jeziviji zločin.

- U komšiluku pronađeno je telo Marine Milanović u njenoj kući. Telo je pronađeno na spratu kuće ali se pretpostavlja da je ubijena u prizemlju - rekla je ćerka ubijene žene Violeta.

Foto: printscreen

Marko P.

On je očajna u svom bolu ispričala da joj je majka ubijena samo zbog novca.

- Juče sam se čula sa njom bila je kako treba. Marko je sigurna sam došao uveče dok je ona čekala Miloša, jer nije dolazila kod njih zbog Milice koja je ranije pretukla. Tada smo prijavili to policiji pa je ona bila u bolnici i pustili su je jer joj ne mogu ništa- ispričala je nesrećna žena dok je iz majčine kuće iznosila krvave stvari. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gogo

pre 1 godinu

Jadna maćehina zla ćerka. Pakosnoj vračari se izjalovilo. Umesto da joj mama stiče miraz otimanjem tuđeg, mogle su u pečalbu. Vlaške bednice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija