• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.02.2023

07:00

Tinejdžerka naslutila tragičan udes kod Guberevca! Poruka pred smrt: On vozi bez ruku, desiće se nešto...

Vesti

Tinejdžerka naslutila tragičan udes kod Guberevca! Poruka pred smrt: On vozi bez ruku, desiće se nešto...

Podeli vest

Jovana J. (18) poslala je zloslutnu poruku drugarici iz BMW-a samo par minuta pre nego što je vozač tog auta sleteo s puta i isprevrtao se Jovana je na mestu poginula, a trojica mladića, koji su bili s njom u BMW-u, teško su povređeni

"On vozi bez ruku, nešto će se desiti..." Ovo je poruka koju je Jovana J. (18) poslala najboljoj drugarici iz BMW-a samo samo nekoliko minuta pre nego što je vozač tog automobila izgubio kontrolu, sleteo s puta i isprevrtao se na starom grdeličkom putu kod Guberevca.

Tuga

Pre samo mesec i po dana slavili smo njeno punoletstvo, a sada, umesto da se radujemo maturi, idemo joj na sahranu
Jovanina drugarica

Nesrećna Jovana je u tom udesu na mestu poginula, dok su trojica mladića, koji su bili s njom u BMW-u, teško povređena.

Sa koncerta u smrt

Tragičan udes dogodio se u nedelju oko tri sata posle ponoći, kada se Jovana sa tri druga vraćala sa koncerta popularnog pevača Slobe Radanovića, koji je nastupao u jednom leskovačkom klubu. Nastradala tinejdžerka bila je iz Velike Grabovnice, a njeni drugari, maturanti leskovačke Ekonomske škole, kažu da je bila odličan đak, vesela i divan prijatelj.

- Ovo je strašna tragedija... Pre samo mesec i po dana slavili smo njeno punoletstvo, a sada, umesto da se radujemo maturi, idemo joj na sahranu - rekla nam je Jovanina školska drugarica.

U policiji kažu da je Predrag N. (24) iz Male Grabovnice, koji je upravljao BMW-om kobne noći, poznat po nasilničkoj vožnji i ranije je već počinio tri teška saobraćajna prekršaja zbog kojih je već trebalo da ostane bez dozvole.

- On je pre nekoliko godina BMW-om sleteo s puta na istom mestu gde je sad nastradala 18-godišnja devojka. U slučaju Predraga N. zakazao je sistem jer on nije smeo da sedne za volan - rekao je naš sagovornik iz policije.

Podsetimo, u BMW-u smrti su, osim nastradale Jovane i vozača Predraga, bili i Andrija S. (18) iz Zagužana i Vladan S. (19) iz Male Grabovnice. Jovana je, navodno, posle koncerta htela taksijem da se vrati kući, ali Predrag ju je nagovorio da krene s njim i njegovim drugarima, što ju je koštalo života.

U prepiskama Jovaninih prijatelja, u koje je Informer imao uvid, vidi se da se ona uplašila dok je bila u BMW-u, pošto je najboljoj drugarici, neposredno pred udes, napisala da Predrag vozi ne držeći rukama volan. Ovo bahato i neodgovorno ponašanje, u kombinaciji s neprilagođenom brzinom, dovelo je do toga da auto sleti s puta, nakon čega se nekoliko puta prevrnuo.

Nije joj bilo spasa

Vozači koji su videli nesreću zaustavili su se i potrčali ka smrskanom BMW-u. Dok su prilazili autu, čuli su putnike kako zapomažu i dozivaju pomoć.

U međuvremenu na mesto udesa stigle su dve ekipe Hitne pomoći. Lekari su odmah počeli reanimaciju devojke, ali njoj, nažalost, nije bilo spasa. Za to vreme druga ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene mladiće u leskovačku bolnicu, ali oni su zbog težine povreda svi prevezeni na dalje lečenje u Urgentni centar Kliničkog centra Niš.

Sahrana stradale Jovane zakazana za danas

Jovanino telo prebačeno je u Zavod za sudsku medicinu u Nišu, gde je obavljena obdukcija. Sahrana tragično nastradale devojke zakazana je za danas na groblju u njenom rodnom selu Velikoj Grabovnici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija