• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.02.2023

08:52

PRODAO KONJA, KRMAČU ... SINU KUPIO MLADU ZA 600 EVRA, PA JE OBOJICA SILOVALI! Novi detalji monstruoznog zlostavljanje u selu kod Plandišta

Vesti

PRODAO KONJA, KRMAČU ... SINU KUPIO MLADU ZA 600 EVRA, PA JE OBOJICA SILOVALI! Novi detalji monstruoznog zlostavljanje u selu kod Plandišta

Podeli vest

Marijan J. (42) i njegov sin Nedeljko (22) iz jednog sela u okolini Plandišta uhapšeni su zbog sumnje da su silovali 18-godišnju devojku D. M. u njihovoj kući!

Oni su pre jezivog iživljavanja "kupili" nesrećnu devojku od njenog oca, da bi se navodno udala za Nedeljka, ali čim su je doveli kući, otac i sin su je zverski silovali, i to više puta!

Kako smo saznali od izvora iz istrage, silovanje se dogodilo u noći između 2. i 3. februara, u selu nadomak granice sa Rumunijom.

- Marijan i njegov sin Nedeljeko su došli do kuće D. M. i zaprosili je, a njenom ocu i majci su dali 600 evra. Devojka nije želela taj brak, ali pošto su je roditelji naterali na to, krenula je sa Marijanom i Nedeljkom. Pokušala je usput čak i da pobegne, ali nije uspela -  rekao je naš sagovornik, i dodao:

- Kad su stigli kući, usledila je jeziva tortura. Otac i sin su celu noć na smenu silovali nesrećnu tinejdžerku, preteći joj da će je ubiti ako pokuša da pobegne. Srećom, devojka je skupila hrabrost i uspela je da pobegne od monstruma, nakon čega je o svemu obavestila policiju -objasnio je naš sagovornik.

Foto: Shutterstock

 

Marijan i njegov sin su ubrzo uhapšeni, a D. M. je upućena na lekarske preglede, gde su joj utvrđene povrede po genitalijama. Nasilnicima je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana, a terete se za krivično delo silovanje.

Komšije nasilnika ispričale su nam da su Marijan i Nedeljko "loši i prgavi ljudi".
- Marijan se hvalio kako je prodao krmaču, tri praseta i konja kako bi kupio mladu za svog sina, a onda su je obojica zlostavljali. Ljudi ih ne vole i izbegavaju ih jer su često pravili probleme. Meni su krali krompir, luk, sve što bih posadio. Ništa ne rade, samo kradu, a u kući ih ima više od desetoro - kazao je komšija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 1 godinu

Pa opšte je poznato da u tim krajevima mladu "overi" svekar pa tek onda mladoženja. Ova devojka je još i punoletna. Obično se "snaje" dovode sa 13/14 godina... a dete nema hrabrosti da pobegne i sve prijavi policiji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija