• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

08.02.2023

16:04

PUN DŽAK EKSPLOZIVNIH NAPRAVA NEKE SU IZ DRUGOG SVETSKOG RATA!? Policija obezbeđuje prostor u naselju u Zaječaru

MUP Srbije

Vesti

PUN DŽAK EKSPLOZIVNIH NAPRAVA NEKE SU IZ DRUGOG SVETSKOG RATA!? Policija obezbeđuje prostor u naselju u Zaječaru

Podeli vest

Pun džak eksplozivnih neeksplodiranih naprava pronađen je pored kontejnera u naselju Ključ u Zaječaru, čeka se KD ekipa, pretpostavlja se da su neke iz Drugog svetskog rata

Kako nezvanično saznajemo džak sa bombama i granatama primetili su radnici čistoće kada u došli da isprazne kontejner. 

- Odmah su obavestili policiju. S obzirom da su bombe ili granate neeksplodirane i pritom zarđale policija je obezbedila prostor do dolaska Kontradiverzione jedinice koja će ih bezbedno odneti i uništiti - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: magnumradio

 

Prema njegovim rečima sumnja se da su neke od bombi iz Drugog svetskog rata. 

- O kakvim je tačno eksplozivnim napravama reč biće utvrđeno kada dođu stručni ljudi. Pitanje je da li bi one mogle i da eksplodiraju, ali kada je reč o ovakvim stvarima ništa se ne prepušta slučaju - rekao je naš sagovornik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija