• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.02.2023

10:43

SAZNAJEMO - USKORO OPTUŽNICA PROTIV INSPEKTORA MALOG SENTE! Na ime duga za nargilu prebili dvojicu mladića

printscreen

Vesti

SAZNAJEMO - USKORO OPTUŽNICA PROTIV INSPEKTORA MALOG SENTE! Na ime duga za nargilu prebili dvojicu mladića

Podeli vest

Više tužilaštvo u Beogradu uskoro će podneti sudu optužnicu protiv trojice inspektora beogradske policije iz Odeljenja za borbu protiv droga koji se sumnjiče da su mučili i zlostavljali dvojicu mladića, saznaje Informer!

Pod istragom su najpre bili inspektori M. I. (33) i M. K. (35), a naknadno se među osumnjičenima našao još jedan njihov kolega.

Kako je policija ranije saopštila, inspektori Sektora unutrašnje kontrole po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su inspektore 25. oktobra 2022.

- Sumnja se da su oni od dvojice mladića starosti od oko 20 godina zahtevali da osumnjičenom M. I. na ime duga isplate 13.000 dinara, kao naknadu za nargile koje su mladići iznajmljivali od njega. Kako bi naplatili dug, inspektori su pokazali policijske legitimacije mladićima, pa su ih oborili na pod, vezali im ruke iza leđa i udarali ih po glavi i telu, nanevši im teške povrede - navedeno je u zahtevu za sprovođenje istrage.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

Sumnja se da su inspektori zatim iz novčanika dvojice mladića uzeli oko 19.000 dinara.
Inače, uhapšeni inspektori bili su u žiži javnosti u julu 2022, kada su došli u Palatu pravde u pratnji svog načelnika Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je bio pozvan da u svojstvu građanina da iskaz u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Sentu je nekadašnja sekretarka MUP Dijana Hrkalović optužila da je koristio Skaj telefon i imao nadimak Bokan, kao i da je zajedno sa bivšim ministrom policije Nebojšom Stefanovićem i stranim službama montirao aferu "Jovanjica".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robijaće Rošavi i Pičkousti

pre 1 godinu

Osujetio biznis Vučićevom kartelu, pa mu se svete.

Normalac

pre 1 godinu

Ako se to desi, gadovi i hulje udbaške, vi ćete proći tako da vam ni pakao neće teško pasti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija