• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

10.02.2023

10:20

UHAPŠEN DAMJAN ŠOBIĆ! Vođa navijačke grupe Alkatraz u stanu skrivao narkotike

Printskrin

Vesti

UHAPŠEN DAMJAN ŠOBIĆ! Vođa navijačke grupe Alkatraz u stanu skrivao narkotike

Podeli vest

Damjan Šobić (39), vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz, uhapšen je u akciji beogradske policije i Višeg janvog tužilaštva u Beogradu

Kod njega je pronađena veća količina droge, a u istoj akciji lisice su stavljene i njegovom mlađem bratu Miroslavu (38), kao i Marku M. (35).

- Tom prilikom zaplenjeno je kilogram marihuane, oko 110 grama heroina i oko kilogram smese za uvećanje opojne droge heroin, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge. Vrednost ukupno zaplenjene droge procenjuje se na oko 3.000.000 dinara - saopšteno je iz MUP-a. Sva trojica, kako saznajemo, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branila su se ćutanjem, posle čega im je određen pritvor.

Vođa navijača, koji je više puta do sada hapšen, kao i njegovi saradnici sumnjiče se za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Šobić je, podsetimo, poslednji put hapšen u januaru 2021. i tada je prilikom pretresa njegovog stana pronađen pištolj sa 13 metaka, dok je navodno u garaži otkriveno više automobila, od kojih je jedan bio blinidrani, dok su na drugom, kako su pisali mediji bili blinkeri.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija