• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

10.02.2023

13:38

DEDU I BABU IZMASAKRIRAO SEKIROM! Optužnica protiv Marka na doradi, "ON SE NIČEG NE SEĆA"

Zoran Sinko

Vesti

DEDU I BABU IZMASAKRIRAO SEKIROM! Optužnica protiv Marka na doradi, "ON SE NIČEG NE SEĆA"

Podeli vest

Viši sud u Somboru vratio je na doradu optužnicu protiv Marka P. (29) iz Zmajeva osumnjičenog da je 5. jula 2022. godine usmrtio dedu po majci Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83)

Dvoje starijih ljudi usmrtio je sekirom. Policija je u kući zatekla jeziv prizor. Tela Dragana i Zore bili su u lokvi krvi. Unuk je, navodno, toliko udarao dedu da je jedva bio prepoznatljiv.

Optužnica protv njega je podignuta pre mesec dana.

Foto: Privatna arhiva

Marko P. se tereti za ubistvo iz koristoljublja

Kako saznajemo, Marko je izneo odbranu, a pred tužiocem je tvrdio "da se ničega ne seća". Njemu je pre nekoliko dana produžen pritvor na još 30 dana.

Podsećanja radi, na jednom snimku sa kamere se vidi kako Marko tog 5. jula prošle godine oko 14 sati napušta kuću svog dede. Međutim, pojavljuje se šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u dedinu "dačiju" i odlazi.

Foto: Zoran Sinko

Ubijeni Dragan Manojlović

- Po svemu sudeći u dom se vratio kako bi uklonio dokaze. Sam čin ubistva nije snimljen- kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Osumnjičeni Marko P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

Motiv zločina je najverovatnije koristoljublje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija