• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

11.02.2023

09:41

TREBALO JE DA RAZGOVARAJU O RAZVODU, ALI SVE JE KRENULO PO ZLU! Prijatelji policajca koji je ubio ženu pa sebe, OTKRIVAJU JEZIVE DETALJE TRAGEDIJE

Društvene mreže

Vesti

TREBALO JE DA RAZGOVARAJU O RAZVODU, ALI SVE JE KRENULO PO ZLU! Prijatelji policajca koji je ubio ženu pa sebe, OTKRIVAJU JEZIVE DETALJE TRAGEDIJE

Podeli vest

Jezivo ubistvo i samoubistvo potreslo je sinoć celu Grocku. Policijski službenik Đ. P. (28) ubio je svoju suprugu N. B. (20), a potom pucao u sebe. Prijatelji ubice i njegove supruge ne mogu da dođu sebi otkako su čuli za stravičan zločin

Kako su ispričali prijatelji supružnika, on je završio svoju smenu u Kaluđerici nakon čega je trebalo da se nađe sa suprugom oko dogovora u vezi sa razvodom braka.

Kada su se sreli počela je žučna svađa i sve je krenulo po zlu, navode prijatelji.

Prijatelji su objasnili da N.B. duže vreme želi da se razvede od Đ.P. ali da policajac nikako nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom. Kako saznajemo, ubijena žena je poslednje dve nedelje bila kod svojih roditelja, dok je policajac sam živeo u stanu u kojem se sve dogodilo.

Najbliži prijatelji ističu i da nisu bili upućeni u to da su supružnici imali probleme koji su mogli da uzrokuju razvod i ovaj užasan zločin koji se dogodio.

Mladi bračni par je rodom iz Grocke, a stan u kom su živeli i u kom se desilo ubistvo i samuoubistvo bio je iznajmljen.

- On je završio srednju Trgovačku školu u Grockoj. Bio je izuzetno vredan mladić iz dobre porodice. Zaista imam samo najbolje reči da kažem za njega, ne znam šta mu je ovo trebalo. Voleo ju je mnogo - u neverici kaže prijatelj policajca.

Foto: informer.rs

 

S druge strane prijatelji za ubijenu devojku isto imaju samo reči hvale.

- Bila je dobar drug, drugarčina. Otkako se udala nije se mnogo družila, nismo je često viđali. Uvek je bila pozitivna - kažu njeni prijatelji.

- Obe porodice su zavijene u crno. Tuge od ove, veće nema. Tako mladi a, na takav način rešili da prekrate muke. Razlog zašto je zelela da prekine brak sa njim niko ne zna - kažu šokirani prijatelji.

Policija je sinoć saopštila da je proverom utvrđeno da nije bilo prijava za nasilje u porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 1 godinu

Kaze neki, voleo ju je mnogo. Kako je bre voleo, kada ju je ubio ? Uzgred, da li i svrseni ucenici trgovacke skole prilikom prijema u radni odnos u policiju moraju da prodju lekarski pregled ili ne? Izgleda da ne.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija