• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

11.02.2023

16:17

LJUDI, ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Sin (59) dva dana mučio majku (86) u Zemun Polju!

Vesti

LJUDI, ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Sin (59) dva dana mučio majku (86) u Zemun Polju!

Podeli vest

V. B. (59) uhapšen je u petak u Zemun Polju zbog nasilja u porodici.

Kako saznaje Telegraf.rs, on je došao u stan kod majke T. J. Ć. (86) u Ulici Andrije Habuše u Zemun Polju i dva dana je maltretirao.

Osumnjičeni je majku psihički zlostavljao, vređao i više puta udarao rukama po licu i telu.

Kod žene su konstatovane lake telesne povrede, a njenog sina su uhapsili policijski službenici PS Zemun, u saradnji sa Trećim OJT u Beogradu.

Osumnjičenom su izrečene i mere zabrane prilaska i komunikacije.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mislav

pre 1 godinu

Svijet kakav ste htjeli, pun četnika, takav i imate. Uvijek su vam drugi krivi, ili Hrvati, ili Albanci, Turci, bilo koja zapadna zemlja po izboru. Pričekajte 10 godina, bit će vam krivi i rusi i kinezi. Prijatno

Nesanica

pre 1 godinu

Desava se to da je narod postao teska kukavica koja svoje probleme sa inflaxijom krizom i drugim stanjima koje je izazvala vlast i lose vodjenje drzave prenose na svoju porodicu umesto ns ulice kao i u celoj Evropi. E to de desava

NekoKo

pre 1 godinu

Događaju se posledice uvođenja kvazi demokratije, kvazi ljudskih sloboda, kvazi građanskih prava ... To je sve dobro došlo samo najvećem mogućem ološu, monstrumima, razbojnicima, siledžijama ...Njima je sve to dobro došlo zato što mogu da sačuvaju glavu n arameni a i pored najtežih zločina koje počine, da dobiju manje kazne nego ranije, da im u zatvorima bude bezbednije i udobnije nego nekada...Policija siledžijama više ne pomera bubrege u svim pravcima itd ... Jednostavno sistem ozbiljno već 30 godina gleda kroz prste i to sve više i više onima koji su hodajuće zlo. Zna se zbog čega je to tako. Sve to dolazi od globalističke diktature koja prisiljava države raznimucenama da moraju da imaju degenerične zakone, degenerične odnose prema raznim degenericima i degeneričnim fenomenima koji su se zapatili u društvima...Sve to društva u celini neke države čini slabijima a države bušnijim tako da je manipulacija najgore vrste zagarantovana. Umesto da se ljudi bave pametnijim stvarima i da učestvuju u oslobađanju iz globalističkih kandži bave se trivijalnim temama tipa roditeljstvo isl. Svaki iole normalan čovek zna kako se vaspitavaju i podižu deca. Ipak i tu se troše milioni sati a na kraju se donose degenerični zaključci. Čuj ne smeš čvrgu detetu da lupiš kada pravi nestašluke. Ako dete prvi put nekog gađa kamenom, to radi jer ne zna za dugoročne posledice. Šamarčić mu je brza i veoma značajna lekcija da shvati da to što radi boli i da nanosi nekome štetu. Nemoj to da radiš i nećeš imati problema, neće ni tebe boleti. To funkcioniše sa svim živim bićima na planeti zemlji uključujući i ljude. Pošto smo mi sve to zabranili zakonom sada nam sleduju divlje horde, armije izopačenih i destruktivnih ideaslih degenerika.

paradoks

pre 1 godinu

Desava se posledica visedecenijskog UPROPASTAVANJA srpske porodice i svega vrednog u ljudskom ponasanju kroz medijski genocid nad obrazovanjem, dostojanstvom i kulturom, orkestrirano sproveden kroz drzavne i "za dlaku drzavne" medijske kuce. Sram vas bilo, za cudjenje je kasno, naravno da narod puca po savovima jer je psihicki i emotiivno NERAZVIJEN. Dzaba ti +% BDPa kad su je vecina na ivici, mentalno rastrojena i emotivno nestabilna. Ali bitno da zna da zaokruzi 1. To je dovoljno, a za ostalo, pa iscudjavacemo se naslovima u CAPSU, to ce pomoci. Ne beze mladi vise ni zbog para, nego zbog opsteg ludila.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija