• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Kurir.rs

12.02.2023

08:28

MAJKA UBIJENE DEVOJKE U GROCKOJ PREDOSETILA TRAGEDIJU! Venula je pored njega, ne želim nijednom roditelju da doživi gubitak svog deteta!

printscreen

Vesti

MAJKA UBIJENE DEVOJKE U GROCKOJ PREDOSETILA TRAGEDIJU! Venula je pored njega, ne želim nijednom roditelju da doživi gubitak svog deteta!

Podeli vest

Policajac Đ. P. (28) iz Grocke ubio je svoju suprugu N. P. (20), a zatim presudio sebi. Sve se dogodilo nakon što je ona odlučila da ga ostavi, a dan nakon jezive tragedije majka ubijene devojke rekla je da je predosetila tragediju od samog početka njihove veze!

Nesrećna majka, ubijene devojke za medije objašnjava da je od samog početka njihove veze  videla da to ne štima kako treba.

Foto: foto:Miloš Rafailović

 

- Govorila sam joj da obrati pažnju, ali mi nije dozvoljavala da se mešam. Kao majka sam ćutala kako ne bih svom detetu pravila problem - kaže potresena majka za Kurir.

Kako je objasnila i njihov odnos se malo promenio od kada je upoznala mladog policajca.

- Jako smo bliske, ali od trenutka kada ga je upoznala i sve do momenta kada mi se požalila da želi da ga ostavi nisam znala ništa, osim što sam videla i predosetila. Pored njega ona nije bila ona stara, venula je - kaže majka i dodaje:

- Ja sam je podržala u njenoj odluci da ga ostavi. Pričala mi je da je puno vređa, neće da ide nigde sa njom, nije joj dao ni da se druži sa onima koji mu nisu odgovarali - rekla je majka i dodala da su se njena ćerka i zet rastali 20. januara.

Nakon rastanka, Đorđe P je, prema njenim rečima i tada pokušao da je ubije.

- Njegov otac ga je razoružao jer sam im ja javila da idu kod njih. Nije ga se plašila, verovala mu je. Verovala je da je nikada neće povrediti.. Zato je do poslednjeg trenutka bila hrabra i otišla sama iako je znala da može da ponovi isto od 20. januara. Nažalost moje dete je ubijeno, oduzeo joj je život najveći monstrum koji postoji na ovom svetu - rekla je ogorčena majka, a prenosi Kurir.

Foto: Društvene mreže

 

Majka je apelovala na sve da poslušaju svoje roditelje i ne rade stvari zbog kojih će se celog života kajati.

- Bol je neizmerna. Volela bih da nekako doprem do dečijih mozgova i usadim im to da su roditelji u pravu u ovakvim situacijama. Moja duša je delom otišla uz nju. Tugu i bol ne umem da opišem i ne želim nijednom roditelju da doživi gubitak svog deteta!

Podsetimo, strašan zločin dogodio se u petak oko 17.20 časova u Grockoj kada je pripadnik policije Đ. P. (28) ubio suprugu (20), a zatim u stanu izvršio samoubistvo

Kako je Informer.rs ranije pisao, a prema svedocima komšija, par se svađao da bi se u jednom momentu čuo povik supruge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija