• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2023

22:02

OVO JE VUK VUČKOVIĆ KOJI JE PRETUČEN U RESTORANU NA NOVOM BEOGRADU! Mladić (20) preminuo posle brutalnih batina!

printscreen

Vesti

OVO JE VUK VUČKOVIĆ KOJI JE PRETUČEN U RESTORANU NA NOVOM BEOGRADU! Mladić (20) preminuo posle brutalnih batina!

Podeli vest

Vuk Vučković, koji je pao u komu nakon što ga je krajem januara brutalno pretukao Predrag R., preminuo je u nedelju u Urgentnom centru. Osumnjičeni, koji se sam predao sedam dana nakon tuče, teretio se za pokušaj ubistva, ali će se sada sumnjičiti za krivično delo ubistvo.

Vuk Vučković (20), koji je brutalno pretučen 29. januara u bašti restorana "Petošević" na Novom Beogradu, preminuo je u nedelju u Urgentnom centru, nakon što je dve nedelje bio u komi. Zbog sumnje da je prebio Vuka, policija je uhapsila Predraga R. (21), koji je sedam dana nakon incidenta u pratnji roditelja došao u stanicu policije.

Kako je rekao izvor iz istrage, do masovne tuče je došlo na rođendanskoj proslavi u restoranu "Petošević". Tom prilikom potukle su se dve grupe mladića, koji su nakon nekoliko dana identifikovani i saslušani.

Masovna tuča

- Istragom je utvrđeno da je prvo došlo do obračuna u samom restoranu, kada se Predrag R. potukao sa Vukom Vučkovićem. U lokalu Predrag je pesnicom udario Vuka u glavu. Tada je došlo do opšte tuče i čak dvadesetak mladića se međusobno sukobilo. Svuda su se pesničili, pa čak i u toaletu - rekao je sagovornik Informera.

Taman kada je sve izgledalo kao da će se smiriti, ispred restorana su se ponovo potukli Predrag i Vuk.

- U bašti je Predrag udarcima pesnicom oborio Vuka na zemlju, a onda nastavio da ga šutira u glavu. Nasilniku očito to nije bilo dovoljno, pa je u jednom trenutku zgrabio stolicu i njom više puta krvnički udario Vučkovića, koji je na podu bespomoćno ležao u lokvi krvi. U tom trenutku Vukovi drugari su istrčali iz lokala, ali su Predrag i njegovi prijatelji pobegli - objasnio je naš izvor.

Gosti rođendanske proslave su pokušali teško povređenom Vuku da pruže pomoć, ali je sve bilo bezuspešno.

- Zbog toga je jedan od roditelja, koji je u međuvremenu stigao u restoran, ubacio Vuka i još jednog mladića, kom je bila razbijena glava, u svoj automobil i odvezao ih u Urgentni centar. Tamo su lekari pokušali sve da učine kako bi povratili teško povređenog Vučkovića, ali se on nije budio iz kome. Za to vreme druga ekipa doktora je sanirala povrede Vukovom drugu i on je pušten na kućno lečenje. Nažalost, Vuk nije ni posle dve nedelje izašao iz kome uprkos trudu lekara da mladiću spasu život - rekao je on.

Osumnjičeni Predrag R. 7. februara u pratnji roditelja predao se policiji, a dva dana kasnije je saslušan u Višem tužilaštvu pod sumnjom da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Na saslušanju Predrag se branio da je bio pijan i da se ne seća šta se tačno desilo, a tvrdio je i da je on to veče dobio batine.

Nije poznavao Vuka

- Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče. On je izjavio da ne poznaje odranije Vuka i da mu je žao zbog svega što se desilo i da se nada da će povređeni mladić preživeti. Osumnjičeni je tvrdio da je i on napadnut, ali da je uspeo da se odbrani - rekao je Informerov sagovornik.

Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu na predlog tužilaštva odredio mu je pritvor do 30 dana.

Ide na robiju od 15 godina?

Više tužilaštvo u Beogradu je nakon masovne tuče u kojoj je teško povređen Vuk Vučković osumnjičenog Predraga R. teretilo za pokušaj ubistva.

- Međutim, budući da je povređeni mladić, nažalost, preminuo, kvalifikacija krivičnog dela će biti promenjena i umesto da se tereti za pokušaj teškog ubistva, sumnjičiće se za ubistvo. Za to krivično delo je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora - naveli su u tužilaštvu.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ma nemoj kako to odjednom sve ubice imaju amneziju . na robiju dozivotnu a ne na 15 i to sa teskim prinudnom radom

Rade

pre 1 godinu

Ako neka se ubijaju, kada su majmuni, ukinuli služenje vojnog roka, i niko ga ne vraća nazad. Umesto da služe državi i da ujedno postanu dobri ljudi, oni se ubijaju i drogiraju, svuda po ulici, i nikada neće postati čestiti ljudi ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija