• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

14.02.2023

13:58

UBIO BABU I DEDU, PA TVRDI DA SE NIČEG NE SEĆA! Marko se nalazi na veštačenju u SPECIJALNOJ ZATVORSKOJ BOLNICI

Zoran Sinko

Vesti

UBIO BABU I DEDU, PA TVRDI DA SE NIČEG NE SEĆA! Marko se nalazi na veštačenju u SPECIJALNOJ ZATVORSKOJ BOLNICI

Podeli vest

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Zmajevu Marko P. (30) nalazi se u Specijalnoj zatvorskoj bolnici na veštačenju

Pre mesec dana je protiv njega podignuta optužnica, ali je vraćena na doradu.

Marko P. (30) iz Zmajeva osumnjičen je da je 5. jula 2022. godine usmrtio dedu po majci Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83).

Foto: Privatna arhiva

Marko P. je sakrio sekiru nakon stravičnog zločina

Pre mesec dana je protiv njega podignuta optužnica, ali je vraćena na doradu.

Marko je izneo odbranu, a pred tužiocem je tvrdio "da se ničega ne seća". Njemu je pre nekoliko dana produžen pritvor na još 30 dana.

Podsetimo,na jednom snimku sa kamere se vidi kako Marko tog 5. jula prošle godine oko 14 sati napušta kuću svog dede. Međutim, pojavljuje se šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u dedinu "dačiju" i odlazi.

Foto: Zoran Sinko

Ubijeni Dragan Manojlović

- Po svemu sudeći u dom se vratio kako bi uklonio dokaze. Sam čin ubistva nije snimljen- kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Osumnjičeni Marko P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

Motiv zločina je najverovatnije koristoljublje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Elena

pre 1 godinu

Sta se sada desava sa monstrumom,jel zavrseno vestacenje? Žitelji Zmajeva su jako potreseni ovim ubistvom,jer se radi o cenjenom i postovanom coveku Draganu Manojlovicu,i sa nestrpljenjem cekaju bilo kakvu vest o unuku ubici,u nadi da ce dobiti najvecu kaznu kakvu i zasluzuje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija