• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

14.02.2023

16:17

BRUSILICOM I MAKAZAMA NAPRAVILI ŠTETU OD OKO MILION DINARA! Uhapšeni lopovi u Staroj Pazovi i Inđiji

informer.rs

Vesti

BRUSILICOM I MAKAZAMA NAPRAVILI ŠTETU OD OKO MILION DINARA! Uhapšeni lopovi u Staroj Pazovi i Inđiji

Podeli vest

S. A. (33), E. A. (22) i V. S. (35) uhapšeni su zbog sumnje da su krali bakarnu žicu na kontaktnim mrežama na pruzi Beograd - Novi Sad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi i Inđiji su, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili tešku krađu na deonici brze pruge između Nove Pazove i Beške i uhapsili S. A., E. A. i V. S., zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo produženo krivično delo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su oni, od početka godine, na ovoj deonici, brusilicama i makazama sekli bakarnu užad na tzv. čvrstim tačkama kontaktne mreže, što je usporilo kretanje „Soko“ voza između Beograda i Novog Sada - saopštila je policija.

Foto: Grad Subotica

 

Isečenu užad su, kako se sumnja, prodavali otpadima sekundarnih sirovina na području Beograda, a policija je pronašla alat koji je korišćen za sečenje i delove ukradenih užadi.

Materijalna šteta koja je pričinjena JP „Infrastruktura železnice Srbije“ procenjuje se na oko 1.200.000 dinara - navedeno je u saopštenju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vucic Sinisa

pre 1 godinu

Osuditi na 10 godina zatvora, pa sledeci neka promisli pre nego pravi takvu stetu. Nebitna je cena materijalne stete, ali ugrozava zivote ljudi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija