• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.02.2023

21:28

NASTRADAO NA MOTORNIM SANKAMA! Tragedija u Tutinu, iza sebe ostavio suprugu i troje dece

Beta

Vesti

NASTRADAO NA MOTORNIM SANKAMA! Tragedija u Tutinu, iza sebe ostavio suprugu i troje dece

Podeli vest

M. P.,((47) iz sela Draga nedaleko od Tutina nastradao je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se motornim sankama zakucao u garažu.

Prema nezvaničnim informacijama on izgubio kontrolu nad motornim sankama, i udario u jednu garažu, zadobivši tom prilikom teške povrede glave. Sa njim je bio i suvozač koji je lakše povrijeđen.

“On je usled zadobijenih povreda u predelu glave izgubio kontrolu nad motornim sankama i udario u garažu zadobivši tom prilikom teške telesne povrede opasne po život”, potrvđeno je iz Doma zdravlja Tutin.

Foto: informer.rs

 

Nakon opservacije u Domu zdravlja, vozilom Hitne pomoći transportovan u novopazarsku bolnicu gde je podlegao povredama, piše portal "Sandžačke.rs".

M.P. ovo nije prvi put da vozi sanke i za sada je nepoznato kako je uspeo da izgubi kontrolu nad motornim sankama i zakuca se u veliku garažu, rekao je sagovornik beogradskih medija. 

Prema njegovim rečima M.P. je bio sam na sankama u trenutku nesreće. 

- Sumnja se da je malo brže vozio i tako je udario u garažu. Po selu se priča da je pokušao da izvede manevar na zadnjim točkovima, ali je nešto pošlo po zlu - objasnio je sagovornik Kurira.

On je dodao da su vremenski uslovi takođe, doprineli tragediji.

- Ceo kraj je zavejan u belo, a sneg i mraz koji se uhvatio na putu dodatno otežavaju prohodnost. Nesrećni čovek se zakucao u garažu i od siline udarca odbio se u stranu i pao je na zemlju, dok su sanke i dalje radile - kazao je komšija poginulog muškarca.

Nakon nesreće odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja ga je prevezla do Doma zdravlja u Tutinu, ali je muškarac preminuo jer je prilikom udarca zadobio teške telesne povrede glave.

Porodica je van sebe od tuga, a nesrećni čovek danas je sahranjen na lokalnog groblju u svom rodnom selu.

- Iza njega su ostala deca i supruga koji su neutešni nakon nesreće kojoj se niko nije nadao - rekao je sagovornik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija