• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.02.2023

11:01

SRBIN JEDAN OD TROJICE KOJI SU PRETUKLI POLICAJCA U NEMAČKOJ! Maskirani napali mladića, pa pobegli

Tanjug/AP

Vesti

SRBIN JEDAN OD TROJICE KOJI SU PRETUKLI POLICAJCA U NEMAČKOJ! Maskirani napali mladića, pa pobegli

Podeli vest

Srbin (25), Turčin (23) i Nemac (18) uhapšeni su u Nemačkoj zbog sumnje da su maksirani napali pretukli policajca (25) u Ulmu u Nemačkoj

Kako navode lokalni mediji napad se dogodio u sredu 8. februara u nemačkom gradu Ulm.

- Sumnja se da su policajca uhapšeni sačekali maskirani i da su ga brutalno pretukli. Sa batinašima bio je i jedan dečak (13) koji je državljanin Sirije - piše presportal.

Foto: Tanjug/AP

 

Prema njihovim rečima napadači su nakon tuče uspeli da pobegNu, ali je ih policija uhapsila nedelju dana kasnije.

- Intezivnom istragom tužilaštva i policije pronađeni su tragovi koji su nadležne organe doveli do osumnjičenih napadača. Uhapšenima se na teret stavlja ubistvo u pokušaju na podmukli način - navodi pomenuti portal.  

Trojica osumnjičenih se sada nalaze u različitim zatvorima. Dete pod krivičnom odgovornošću predato je zakonskim starateljima. Dalje istrage o pozadini zločina su u toku. Iako je žrtva još u bolnici, nije životno ugrožen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija