• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.02.2023

14:52

NESTALOG OCA SA ĆERKICOM TRAŽE POLICIJA , VATROGASCI ALI I GSS! Pretražuje se dronom nepristupačan teren

printscreen facebook

Vesti

NESTALOG OCA SA ĆERKICOM TRAŽE POLICIJA , VATROGASCI ALI I GSS! Pretražuje se dronom nepristupačan teren

Podeli vest

Dragan Daničić i njegova ćerka Milica Daničić (6) krenuli su iz Beograda ka Zaječaru juče oko 14:30, kako bi je odveo majci koja tamo živi i od tada im se gubi svaki trag.

Po nalogu PU Bor, od 13:55 casova, pripadnici VSJ Bor,  angažovani su na zajedničkoj akciji sa pripadnicima Policije  i GSS na pretrazi terena za nestalim ocem i ćerkom.

- U skladu sa informacijom da je vozilo viđeno na putu od Despotovca ka teritorija Grada Bora Sa pripadnicima VSJ, krenula su 2 pripadnika GSS koji će pomoću drona vršiti pretragu terena na nepristupačnim lokacijama. Intervencija je u toku - rekao je izvor Informera.

Foto: printscreen

 

Kako se saznaje, otac i majka su bili u fazi razvoda, a dete je pripalo majci i otac je trebalo da ga vrati.

Policija na osnovu baznih stanica pokušava da uđe u trag Dragaonvom mobilnom telefonu, koji je nedostupan.

Sa druge strane komšije u zgradi u kojoj Dragan živi rekli su za medije da su videli muškarca i žensku osobu kada su zaključali vrata stana. 

- Iz stana u kojem on živi su jutros izašli neki muškarac i žena - rekla je jedna od komšinica. 

Prema rečima komšija, vest o nestanku saznali su iz medija, a kada su videli fotografiju, shvatili su da se radi o njihovom komšiji.

Foto: informer.rs

 

Oni navode da su mislili su da se u taj stan uselio bračni par sa detetom, ali, kako će se ispostaviti, navodno je u tom stanu živeo on sa svojom partnerkom.

- Jutros, oko 10 sati iz tog stana su izašli muškarac i žena plave kose - rekao je za Blic.rs sagovornik.

Kako navode, oni su imali ključ od stana jer su ga po izlasku zaključali.

- To nije bio vlasnik stana, jer njega poznajemo - navode oni.

Podsetimo, Dragan je juče posle 14 sati krenuo da odveze Milicu majci u Zaječar, ali je posle 17 sati nedostupan i ne zna se gde je.

Foto: Privatna arhiva

 

Njegov automobil poslednji put snimile su kamere na naplatnoj stanici Markovac.

Policija nije čekala 24 sata od prijave već je odmah krenula u potragu. U potragu su uključene PU Požarevac, Aranđelovac, Zaječar, UKP.

Prema rečima Draganove devojke, Jovane, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni.

Apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu, krene u potragu za plavo-sivim džipom marke hjundai.

- Nema novih informacija - kratko je poručila Jovana, Draganova devojka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija