• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

16.02.2023

23:27

DVA STAFORDA UNAKAZILA ŽENU U BORU! Izujedali je po licu, razvlačili po zemlji... (FOTO)

Vesti

DVA STAFORDA UNAKAZILA ŽENU U BORU! Izujedali je po licu, razvlačili po zemlji... (FOTO)

Podeli vest

Vest koja se pojavila na društvenim mrežama u Boru uznemirila je javnost. U Homoljskoj ulici u večernjim satima, par iz Bora, mladić i devojka, koji su na povodcima držali krvoločne staforde pustili su ih i napali su Boranku Tamaru N. koja ih je upozorila da ne bi trebalo pse da drže bez zaštitnih korpi, jer je u blizini stadion koji je uvek pun dece.

- Tamara N. je žena koja sebe daje za napuštene pse. Nema koje nije zalečila ako je to bilo potrebno i udomila. Ovo što joj se večeras dogodilo je nečuveno. Samo je pokušala da upozori vlasnike na obavezu nošenja zaštitnih korpi jer se radi o krvoločnoj rasi, oni su to shavtili kao razlog za svađu i pustili pse na ženu. Kerovi su je napali, ujedali po glavi, razvlačili po zemlji, sva sreća je što je na sebi imala debelu zimsku jaknu - navodi prijatelj ove porodice i dodaje:
- Sreća je što su joj deca odmah ušla u kuću. Nakon što joj je suprug izleteo napolje kako bi joj pružio pomoć, vlasnici pasa su pokušali da pobegnu. Na lice mesta je došla Borska policija i Tamara.N. je zbrinuta u Opštoj bolnici u Boru. Za sada se oseća dobro, još uvek je pod velikim šokom od pretrpljenog straha i povreda.
 

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lajoš

pre 1 godinu

Ako u drustvu postoje ljudi koji nisu svesni posljdica opasnosti po ljude određenih vrst pasa,tada bi država trebala zakonom zabraniti posedovanje i držanje onih pasa koji su opasni za ljude.

Dragan Kovač

pre 1 godinu

Treba na takve budale poslati druge Staforde ocu da kazem vlasnike i dozivotno strpati u Zatvor

pc

pre 1 godinu

Jednostavno u Srbiji treba dozvoliti nošenje oružja. Biće nas pola manje, ili će ostati šljam ili će opstati normalni. Ovako više ne ide.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija