• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

18.02.2023

15:12

PIJAN I DROGIRAN VOZIO BMW NA ZRENJANINSKOM PUTU! Denis tvrdi da se ne seća mnogih detalja, A EVO GDE JE AUTO SMRTI

printscreen

Vesti

PIJAN I DROGIRAN VOZIO BMW NA ZRENJANINSKOM PUTU! Denis tvrdi da se ne seća mnogih detalja, A EVO GDE JE AUTO SMRTI

Podeli vest

Automobil BMW Denisa S. (23) iz Beograda kojem je u četvrtak određen pritvor do 30 dana pod sumnjom da nije pružio pomoć povređenima u nesreći na Zrenjaninskom putu u kojoj je i sam učestvovao, a u kojoj je, podsetimo poginuo Džemo K. (37), a troje povređeno, poslat je na veštačenje.

- Radi se saobraćajno tehničko veštačenje. Tu spada tehnička ispravnost vozila, brzina kretanja vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nesreći, poštovanje saobraćajnih propisa... Veštačenje da napomenem nema veze sa delom za koje je Denisu određen pritvor. Tužilaštvo utvrđuje da li ima elemenata još nekog krivičnog dela kod učesnika saobraćajne nesreće - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Istragom je utvrđeno da se protiv njega vodi 10 preršajnih postupaka, a isto toliko je i zastarelo jer ga policija nije nalazila na adresi iz lične karte. Trenutno ima samo jednu presudu iz oblasti bezbednosti u saobraćaju u Beogradu.

Foto: printskrin/instagram/serbialive beograd

Džemo K. je poginuo u jezivom sudaru

- On je učestvovao u nesreći na Zrenjaninskom putu, a imao je zabranu upravljanja vozilom. Ova činjenica biće mu otežavajuća okolnost tokom procesa- kaže izvor i dodaje da je istragom utvrđeno da je u trenutku nesreće bio pijan i pod dejstvom alkohola.

Tvrdi da je bio u potpunom šoku i da se "mnogih detalja i ne seća"

Denis S. je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tušilaštvu u Beogradu, nezvanično, rekao je da su ga ljudi izvlačili iz automobila, da je on onesvešćen išao po putu i da se u jednom trenutku setio prijatelja i zatražio da dođe po njega. Osumnjičeni je objasnio sudiji da je "bio u potpunom šoku i da se mnogih detalja i ne seća".

Foto: printscreen

Od automobila stradalog je ostala samo gomila lima

- Rekao je da ga je drug odvezao na privatnu kliniku gde su ga pregledali, ali tamo nisu imali rendgen pa je upućen u Urgentni centar. Nije mogao da pomogne devojkama jer je i sam bio povređen. Pritvor mu je određen zbog uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom periodu ponoviti delo - kaže Bojan Ječmenica, advokat osumnjičenog mladića.

Poginuo vozač iz drugog automobila

Nesreća se dogodila kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Džemo K. (37) nalazio se za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka, a u nesreći je zadobio teške telesne povrede. On je nekoliko sati kasnije u bolnici podlegao povredama. Njegova devojka J. I. (34) zadobila je teške povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija