• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Šević

18.02.2023

11:28

TRAGIČAN POŽAR IZBIO U LAZAREVCU! Iako su stigli u trenu, vatrogasci na zgarištu kuće pronašli beživotno telo!

Tanjug

Vesti

TRAGIČAN POŽAR IZBIO U LAZAREVCU! Iako su stigli u trenu, vatrogasci na zgarištu kuće pronašli beživotno telo!

Podeli vest

U požaru koji je rano jutros izbio u prizemnoj kući u Železničkoj ulici u Lazarevcu jedna osoba je nastradala! Prema nezvaničnim saznanjima Informera vatrena stihija izbila je oko 06:20 u jednoj od prostorija u kući

- Vatrogasci koji su nekoliko minuta nakon nesreće dobili dojavu o požaru odmah su sa nekoliko vozila izašli na intervenciju i započeli sa gašenjem vatre - kaže naš sagovornik.

Prema njegovom rečima prilikom intervencije jedna osoba je zbog opekotina zatražila pomoć lekara i nju je zbrinula ekipa Hitne pomoći.

- Nakon što je požar lokalizovan u jednoj od prostorija vatrogasci su pronašli beživotno telo. Lekari su konstatovali smrt nakon čega je leš prenet na obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vreme i uzrok smrti - napominje izvor.

U 08.50 sati požar je ugašen u potpunosti, a policijskom istragom biće utvrđeni detalji nesreće. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija