• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2023

11:17

NAPADAČI NA SPORTISTE IZ POLJSKE I DALJE NA SLOBODI! Izazivali MMA borce na tuču, pa ih izboli nožem!

printscreen instagram

Vesti

NAPADAČI NA SPORTISTE IZ POLJSKE I DALJE NA SLOBODI! Izazivali MMA borce na tuču, pa ih izboli nožem!

Podeli vest

Potraga za napadačima i dalje traje, policija pregleda kamere, Poljaci opisali kako se napad dogodio.

Potraga za napadačima na Brajana K. P. (23) i Mikolaja A. (20) MMA borce iz Poljske koji su pre četiri dana izbodeni u centru Beograda, dva dana nakon borbe na prvenstvu u "Areni" i dalje traje, a kako saznajemo, oni su dali izjavu u policiji u kojoj su opisali kako je došlo do napada.

- Izjavili su da su sedeli u parku na uglu Nemanjine i Sarajevske i da su došli do stepenica ispred broja 4. Potom su rekli da im je odjednom prišla grupa od 4,5 osoba i počela da se tuče sa njima. Jedan od njih izvadio nož i Brajana ubo u stomak, u desnu stranu, a Mikolaja u butinu- ispričao je izvor iz istrage.

Njima je ubrzo ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru.

Kod Brajana su konstatovane teške telesne povrede. On je nožem uboden u desni rebarni luk, hospitalizovan na odeljenju hirurgije. Kod Mikolaja, su konstatovane lake telesne povrede i ima ubodnu ranu desne nadlaktice i on je zadržan na odeljenju ortopedije.

MMA savez bez komentra?!

Ovim povodom kontaktirali smo MMA savez u čijoj je organizaciji bilo prvenstvo u "Areni".

- Nemamo nikakav komentar za incident obzirom da se dogodio van organizacije prvenstva. prema informacijama kojee imamo takmičari su dobro- rekli su iz MMA saveza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija