• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Z.A.

24.02.2023

13:22

ZVERSKI PRETUČENA MALA PETRA KAO ANĐEO SAHRANJENA U BELOM! Ogorčena rodbina, majku oterala s groba, KRIVE JE ZA UBISTVO!

printscreen

Vesti

ZVERSKI PRETUČENA MALA PETRA KAO ANĐEO SAHRANJENA U BELOM! Ogorčena rodbina, majku oterala s groba, KRIVE JE ZA UBISTVO!

Podeli vest

Mučki ubijena dvogodišnja Petra je sahranjena na groblju u Zaječarskom selu Grljan. Obučena u belo kao anđeo bila je ispraćena na većni počinak

Očuh Miloš Nikolić, koji ju je pesnicama poslao u grob, a koji se zbog počinjenog krivičnog dela teško ubistvo nalazi u  pritvoru do 30 dana, može biti osuđen na robiju od 10 godina do doživotnog zatvora.

Malena Petra je sahranjena u malom belom kovčegu, sa belim krstom, i obučena u novu belu haljinicu.

- Išli smo u Zaječar i kupili smo joj sve novo i sve belo. Obukli smo je u belo, kao anđela, jer je to i bila. Kovčegić smo otvorili da se porodica poslednji put pogledom oprosti od nje. Ali, njenu dečiju lepotu uništile su crne modrice po licu koje su se videle, a iza malenih ušiju bila je zgrušana krv – skrhano nam kaže deda Nebojša.

Foto: Facebook

 

Na sahranu je došla i mnogobrojna rodbina majke Jelene. Iako krive i majku za smrt deteta, porodica oca ih je dočekala dostojanstveno jer su delili istu bol. Povorka je bila ogromna, na večni počinak  su ovo nejako biće ispratili mnogobrojni rođaci, komšije, meštani, prijatelji...
Međutim, porodica oca nije dozvolila da i majka prisustvuje sahrani.

Policija nas je zvala pre sahrane. Pitali su nas da li mogu da dovedu majku Jelenu, koja je u pritvoru. Mi smo to odlučno smo odbili! Rekli smo nek dođe na grob, to niko ne može da joj zabrani, ali kada svi odemo sa sahrane. Kada smo se vraćali, ugledali smo na raskrsnici jedan policijski punto i maricu. Tu je čekala moja bivša snajka da se raziđemo, i onda su je doveli na grob njenog deteta – kaže nam deda devojčice Nebojša Vladulović. 

Inače, maksimalna kazna koju bi majka dobila zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje deteta, je tri godine zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Kovčegić smo otvorili Kovčegić!? Tako pišu oni koji su još u osnovnoj školi razrede završavali preko veze ili pomoću novca.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija