• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

24.02.2023

16:36 >> 17:09

STRAVIČNA NESREĆA U LUČANIMA Kamion pregazio ženu dok je gurala dete u kolicima!

Uprava Carina

Vesti

STRAVIČNA NESREĆA U LUČANIMA Kamion pregazio ženu dok je gurala dete u kolicima!

Podeli vest

U centru Lučana dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je naočigled brojnih sugrađana život izgubila L. R. (32) iz ovog mesta.

Naime nju je krećući se u rikverc pregazio kamion marke kamaz i to naočigled više desetina građana varošice Lučani koji su danas po sunčanom danu iz letnjih bašti okolnih kafića posmatrali nesrećni događaj.

- Mlada žena je bila u društvu svoje majke, a u kolicima je vozila šestomesečnu bebu. Najednom ona se sagla, da li da veže pertlu ili šta već, saplela se i jednostavno je podletela pod točkove kamiona koji je išao u rikverc.

Mi smo sve to posmatrali, vikali smo, dozivali vozača koji se sporo kretao, ali je on jednostavno nije video, pretpostavljamo da mu je bila u mrtvom uglu. Evo uviđaj se završava, a mi svi smo i dalje u šoku.

Posmatrali smo kako gine, a ništa nismo mogli da preduzmemo, sve se dogodilo u trenutku - priča meštanim Lučana, očevidac događaja. 

Nezvanično, majka nastradale L.R. kao i njena beba nisu povređene u ovom udesu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija