• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2023

11:57

BUGARI RAZLUPALI AUTOBUS USRED BEOGRADA! Gađali flašom pa mu pajserom razbili šoferku, U POLICIJI PRIZNALI ZBOG ČEGA!

printscreen

Vesti

BUGARI RAZLUPALI AUTOBUS USRED BEOGRADA! Gađali flašom pa mu pajserom razbili šoferku, U POLICIJI PRIZNALI ZBOG ČEGA!

Podeli vest

Okrivljeni je prevezen u zatvor u Padinskoj skeli, ali ako u ponedeljak plati 60.000 dinara biće pušten

- Drug je vozio automobil, kada nam je u jednom trenutku vozač autobusa presekao put. Bio sam na suvozačevom mestu i tada sam ga gađao flašom, a kada se zaustavio i pajserom mu razbio šoferku.

Priznajem da sam kriv", ovo je odbrana Tihomira Telmekova (23) iz Bugarske koji je osuđen na 60 dana zatvora zbog drskog i bezobzirnog ponašanja. 

Kako saznajemo, okrivljeni je prevezen u zatvor u Padinskoj skeli. Međutim, ako u ponedeljak plati 60.000 dinara biće pušten.

Beogradska policija uhapsila je Kira Krumova (22), Mihaila Zaprinova (27), Tihomira Temelkova (23) i Radomira Zaprinova (49) iz Bugarske zbog napada na autobus kod pumpe "Zmaj" na autoputu.

Policiju je pozvao Ljubomir N. vozač autobusa koji je prijavio da je napadnut. On je tokom istrage otkrio da je tokom vožnje primerio da mu mašu momce i traže da zaustavi vozilo.

- Autobus je zaustavio kod pume "Zmaj". Tada je primetio jednog mladića koji je pivskom flašom pogodio bočno staklo na vozilu i drugog koji je pajserom polimio šoferku. On je zatim, pozvao policiju i krenuo ka dogovorenoj lokaciji. U prvi mah smo dobili informaciju da je iz automobila pucano na autobus- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Bugarski državljani uhapšeni su u automobilu francuskih registracionih tablica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Nisam rođeni Beograđanin, ali u ovom gradu živim duže od barem 75% Beograđana, a barem 45% posto se kunu da su stari Beograđani, iako je Beograd po popisu na početku XX veka ima oko 30000 građana. Kada se sabere IBR, IIBR, ISR, IISR, 90-te godine raspad SFRJ i 99-te, pošto se nešto razumem u matematiku i teoriju verovatnoće, a ako uzmemo popis na početku XX veka, tih preživelih iz početka XX veka je u vrh glave uz reprodukciju 15, poklanjam 20% (nisam ubrajao ubijene Jevreje i Cigane u IISR) Molim sve ostale da ne pretenduju da su stari Beogarđani, jer moji koreni u Beogradu datiraju od završetka ISR . Napomena Ratovi su spomenuti početnim slovima i kako zaslužuju velikim slovom. Ljudi molim vas da mislite. Cela evropa se klanja našim mislećim klincima. Razmislite. Moje duboko poštovanje, ali samo ako počnete da mislite....

Predragm

pre 1 godinu

Taj sofer autobusa isto da odgovara preseko put kolima. Taj tip kabadahija u stilu ajde udari u autobus cik ako smes.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15