• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

01.03.2023

12:10

NIJE BIO NASILAN, ALI JESTE NADMEN! Prijateljica hirurgove žene saslušana u Tužilaštvu, ističe mu pritvor VIŠE NEĆE DA ĆUTI!

Printscreen

Vesti

NIJE BIO NASILAN, ALI JESTE NADMEN! Prijateljica hirurgove žene saslušana u Tužilaštvu, ističe mu pritvor VIŠE NEĆE DA ĆUTI!

Podeli vest

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, u nastavku istrage vezano za navodno nasilje poznatog beogradskog hirurga Nikole O. (49) nad suprugom Ivanom O. (42), saslušana je njena prijateljica

Ona je, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, rekla da Ivanu i supruga poznaje duže vreme i da su delovali kao skladan par. Napomenula je da joj nije poznato da su se ranije svađali, niti da je bilo nasilja u porodici.

Ipak, kako je ispričala, krajem januara, Ivana joj je rekla da je suprug, navodno, verbalno i fizički maltretira.

Svedokinja kaže da ona nijednog trenutka nije prisustvovala takvom događaju u njihovoj kući, te da ne može o tome i da se izjašnjava. Tačnije, ustvrdila je da o navodnom zlostavljanju i batinama svoje prijateljice ima samo neposredna, a ne i posredna saznanja. Takođe, o doktoru Nikoli O. imala je samo reči hvale kao stručnjaku i čoveku, osim što je napomenula da je uvek bio pomalo "uobražen" i "nadmen".

Pre ove svedokinje, saslušana su još dva svedoka, policajac koji je došao po pozivu u kuću bračnog para i njihova kućna pomoćnica, koja je rekla da joj je bračni par delovao skladno i srećno, te da nikada nije čula njihovu svađu ili primetila bilo kakvo nasilje.

Ističe mu pritvor, više neće da se brani ćutanjem 

Istraga se nastavlja, a u narednom periodu biće saslušani ostali svedoci, među kojima i brat oštećene. Takođe, sledi saslušanje Ivane O., koja se posle operacije ruke još nalazi na kućnom lečenju, a potom i njenog supruga Nikole O., koji je u prvom momentu odbio da se izjasni pred Tužilaštvom. U međuvremenu, promenio je mišljenje i sad želi da iznese odbranu.

Nikola O. se, inače, od trenutka hapšenja početkom meseca, nalazi u 30-dnevnom pritvoru, koji mu uskoro ističe.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija