• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

03.03.2023

17:20

OTAC IZ PAKLA VEĆ PRODAO JEDNU ĆERKU! Za maloletno dete uzeo 3.000 evra, na saslušanju otkrivena JEZIVA ISTINA NIJE MU BILO PRVI PUT!

printscreen MUP Srbije

Vesti

OTAC IZ PAKLA VEĆ PRODAO JEDNU ĆERKU! Za maloletno dete uzeo 3.000 evra, na saslušanju otkrivena JEZIVA ISTINA NIJE MU BILO PRVI PUT!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Kruševcu donelo rešenje o istrazi, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu osumnjičenima odredio pritvor.

U prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu saslušani su osumnjičeni za trgovinu ljudima, Duško J. (44) iz Brusa, koji je svoju maloletnu ćerku (12) prodao poznaniku iz Blaca Bojanu S. (47) za 3.000 evra.

Više javno tužilaštvo je, kako je Informeru potvrđeno, donelo naredbu o sprovodjenju istrage, zbog postojanja osnova sumnje da su zvršili krivično delo trgovina ljudima.

- Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu, protiv osumnjičenih je odredjen pritvor- potvdio nam je javni tužilac dr Bratislav Petrović.

Osumnjičeni Duško. J. i Bojan S. uhapšeni su pre 48 sati, i po isteku propisanog zakonskog vremena u policijskoj stanici u Kruševcu privedeni su tužiocu.

Već prodao jednu ćerku  

Nevaničnio saznajemo da je problematični otac Duško J. poznat policiji, te da je svoju prvu ćerku od 14 godina već udao, a da je drugu od 12 godina ,, prodao po ugovoru ,,.

Obe devojčice su iz prvog braka, prva ga je žena napustila, dok sa drugom, takođe, ima decu. Osumnjičeni za kupovinu njegove maloletne ćerke Bojan S. iz sela kod Blaca , takodje, je poznat policiji po falsifikovanju izbornih rezultata.

Prodata ćerka pronađena u kući Bojana. S. smeštena je u Centru za socijalni rad u Brusu. Prilikom hapšenja, kod njenog oca je pronađeno i oduzeto 1.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sosa

pre 1 godinu

Za ovog smrada je doživotna robija luksuz.Treba vratiti smrtnu kaznu i osloboditi se smrada.Nemojte da eliminišete komentar zbog reči -smrad-, jer je to za nečoveka prosto pozitivan epitet.

Đorđe

pre 1 godinu

I mi hoćemo da upravljamo Kosovom zaostavštinom Cara Dušana,pretvorili smo se u rasturače porodice i šetače kerova.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija