• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic.rs

05.03.2023

13:17

SAMO JEDNO DETE STIGLO JE ŽIVO U BOLNICU! Lekar otkrio: Pokušali smo reanimaciju mališana, ali...

Printscreen 192.rs Instagram video

Vesti

SAMO JEDNO DETE STIGLO JE ŽIVO U BOLNICU! Lekar otkrio: Pokušali smo reanimaciju mališana, ali...

Podeli vest

Od četvoro nastradale dece samo jedno je davalo znake života po dolasku u bolnicu, ali je posle neuspešnog pokušaja reanimacije preminulo.

U požaru koji se dogodio danas u Novom Pazaru život je izgubilo četvoro dece od kojih je jedno bilo živo pri dolasku u bolnicu. Pored svih napora lekara, nakon neuspešne reanimacije dete je podleglo povredama. 

A.A.(32), majka četvoro dece koja su nastradala jutros u požaru u Novom Pazaru, nalazi se u bolnici u ovom gradu, i ona je relativno dobrog opšteg stanja. Sa druge strane, otac mališana je životno ugrožen u tranportu je i trenutno je na putu za Beograd.

- Otac je prebačen je u Kliniku za opekotine Kliničkog centra Srbije jer one pokrivaju 50 odsto površine njegovog tela. Osim toga, nagutao se ugljen monoksida i morao je biti intubiran. On je još uvek životno ugrožen - navodi hirurg dr Šefćet Hajrović.

Prema njegovim rečima, deci nije bilo spasa.

- U 7.45 u bolnicu dovedeno četvoro dece od kojih je troje mališana bilo ugljenisano, dok je kod četvrtog deteta, koje je imalo opekotine lica i šaka, pokušana reanimacija. Nažalost, nije uspela. Svo četvoro dece prebačeno je u službu za patologiju gde će po nalogu tužioca biti izvršena obdukcija - rekao je Hajrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija