• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.03.2023

12:54

ŽALOSNO, NISI SE SPASILA BUDALE, A SAMO SI MIR I HTELA! Prijatelji i rođaci oprašataju se od ubijene Sanje u Pirotu

printscreen

Vesti

ŽALOSNO, NISI SE SPASILA BUDALE, A SAMO SI MIR I HTELA! Prijatelji i rođaci oprašataju se od ubijene Sanje u Pirotu

Podeli vest

Žalosno, nisi se spasila budale... Bog neka ti podari večni mir, a samo si mir i htela, putuj. Ovo je samo jedna od oproštajnih poruka koje su napisane na društvenj mreži, na profilu ubijene Sanje M, u Pirotu.

Mnogo je oproštajnih poruka napisano na fejsbuk profilu Sanje M. koju je u Pirotu ubio bivši partner M. M. (55).

Svaka od njih izaziva suze, ali i bol jer nesrećnoj ženi, čini se,  nije bilo spasa od nasilnika. 

Foto: printscreen

 

Neke od poruka, sa druge strane, govore o ubijenoj Sanji, kao o ženi koja je mnoge mogla da razume, ali i da pomogne kada je to bila u stanju da uradi. 

Nema tih reči koje bi mogle da izraze moju tugu, nek je čuvaju anđeli i nek počiva u miru - ovim rečima se prijatelj oprostio.

- Sanja, pamtiću te kao čoveka sa dušom...Imala si srce, imala si dušu, bila si dobra, vedra, nasmejana...Jednom rečju bila si anđeo na zemlji, ali nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela, jer i tamo negde gore gde si sada, anđeli poput tebe trebaju Bogu. Počivaj u večnom miru i spokoju, porodici duboko saučešće u ovim preteškim trenucima - navedeno je u drugoj poruci. 

Podsetimo, M. M. je juče upucao ženu u glavu na ulici dok je birala voće ispred prodavnice, u centru Pirota. On je oko 9.45 časova ušetao u policijsku stanicu i priznao zločin, a policajcima je predao i pištolj iz kojeg je pucao.

Foto: printscreen

 

Ubijena sanja M. biće sahranjena sutra u 14 sati na groblju u Novom Pazaru, navedeno je na umrlici. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija