• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

07.03.2023

08:25

OD BEZNAČAJNE NESREĆE DO JEZIVE TRAGEDIJE! Nakon nezgode izašao iz vozila i pokušao da pređe auto -put

printscreen

Vesti

OD BEZNAČAJNE NESREĆE DO JEZIVE TRAGEDIJE! Nakon nezgode izašao iz vozila i pokušao da pređe auto -put

Podeli vest

N.V. (22) vozač automobila "volksvagen", nastradao je na nakon nesreće u kojoj je svojim automobilom sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Nesrećni N.M. nakon te nezgode izašo je iz vozila i pokušao da pređe auto - put kada je na njega naleteo autobus koji je dolazio iz Banja Luke.

Kako smo ranije nezvanično saznali, saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 18.50 sati kod Dobanovačke petlje kada je N.V. udario autobus koji se kretao iz smera Šida ka Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Neposredno pre jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke " volksvagen" dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta  i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu - obajsnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: J.M.

 

Kako je naveo, u tom trenutku naišao je autbus i udario mladića.

- N.V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je hteo da pređe na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju - objasnio je naš sagovornik. 

Telo nastradalog pešaka prevezeno je na Institut za sudksu medicinu gde će biti urađena obdukcija. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija