• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2023

08:58

PUSTILA GA U KUĆU, A ON JE OPLJAČKAO I ZAKLAO! Intezivna potraga za ubicom iz Apatina

printscreen

Vesti

PUSTILA GA U KUĆU, A ON JE OPLJAČKAO I ZAKLAO! Intezivna potraga za ubicom iz Apatina

Podeli vest

Telo Bosiljke M. (83) pronađeno je u njenoj kući u Apatinu pre dva dana, a policija ne prestaje da trga za ubicom koji je nesrećnu ženu zaklao i opljačkao. Sumnja se da je ubijena žena poznavala svog dželata i da ga je pustila u kuću

Kako smo ranije izveštavali telo ubijene Bosiljke pronašla je komšinica u ponedeljak, pre dva dana, oko podneva.

- Sumnja se da je žena ubijena tog jutra u trenutku dok je bila sama jer je njena unuka otišla na posao. Telo je pronašla komšinica koja je u kući zatekla jeziv prizor i odmah obavestila policiju - rekao je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: informer.rs

Mesto zločina 

Nesrećna žena je bila zaklana, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

Sa druge strane, na vratima kuće nije bilo vidljivih tragova obijanja, te se pretpostavlja da je žena sama otvorila vrata i pustila ubicu u kuću... nesluteći šta je čeka. Završena je obdukcija nastrdale starice i predata Višem javno tužilaštvu u Somboru - rekao je naš sagovornik. 

Policija je nakon što je obaveštena o zločinu obavila uviđaj i intezivno traga za počiniocem.

- U kući su pronađeni određeni tragovi koji bi trebali da pomognu policiji u rešavanju zločina. U svakom slučaju policija intezivno radi na slučaju, odnosno na identifikaciji ubice i njegovom pronalaženju - rekao je naš izvor.

Foto: informer.rs

Policija obavila uviđaj

Prema rečima komšija ubijene žene imala je tešku sudbinu, a pritom je bila izuzetna žena.

Bila je divna prema svima nama, svakom bi pružila pomoć. Da joj je tražio pare, dala bi mu... Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno su zbog toga mislili da ima para. Verujem da je ovo uradio neko koga je ona poznavala - rekla je jedna od komšinica.

Komšile su objasnile i da se Bosiljka nakon smrti supruga vratila u Apatin. 

- Nije mogla više da bude sama tamo. Bosa je izgubila sina i snaju, te je iz tog razloga unuka živela sa njom. Nadamo se da će ubica biti pronađen uskoro i da će biti adekvatno kažnjen - rekla je druga komšinica. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Veliko priznanje Srbiji za sve što je urađeno poslednjih godina! Jedan od najvećih ekonomista uputio pohvale zbog dobijanja kreditnog rejtinga
Politika

Veliko priznanje Srbiji za sve što je urađeno poslednjih godina! Jedan od najvećih ekonomista uputio pohvale zbog dobijanja kreditnog rejtinga

Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu i redovni član Svetske akademije umetnosti i nauke Dragan Đuričin izjavio je danas da dobijanje investicionog kreditnog rejtinga od agencije "S&P" predstavlja veliko priznanje Srbiji za sve što je urađeno u poslednjih nekoliko godina i ocenio da će to dovesti do pojave novih pokretača rasta, ali i pada troškova finansiranja.

05.10.2024

12:52

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija