• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2023

14:37 >> 14:38

ODNETO TELO ESKOBARA SA PUMPE U RUŠNJU! Policija završava uviđaj, intezivno se traga za napadačima (FOTO)

Zoran Sinko

Vesti

ODNETO TELO ESKOBARA SA PUMPE U RUŠNJU! Policija završava uviđaj, intezivno se traga za napadačima (FOTO)

Podeli vest

Telo Ranka Radoševića (55) poznatijeg kao Eskobar, a koji je ubijen danas na pumpi u Rušnju, upravo je odneto sa mesta zločina. Policija završava uviđaj i intezivno radi na identifikaciji i pronalasku napadača.

Ranko Radošević, prema pisanju medija, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Foto: Zoran Sinko

 

Podsetimo, Radošević je danas oko 11 sati ubijen na pumpi u Rušnju u trenutku dok je sedeo za stolom. 

- Radošević je često odlazio na pumpu jer u blizini živi. Pretpostavlja se da su napadači to znali i da su ga danas zapravo sačekali kako bi izvršili brutalan zločin - objasnio je ranije naš izvor upoznat sa slučajem.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Radoševića je ubio napadač koji je u njega ispalio više metaka, a potom mu pucao u glavu. 

- Sumnja se da je reč o profesionalnoj likvidaciji po načinu izvršenja. Ubica je imao saučesnika sa kojim je napustio mesto zločina. Potom su kako se sumnja zapalili automobil kako bi uništili dokaze. Zapaljeni automobil "golf 4" pronađen je zapaljen na Petlovom brdu - naveo je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima neposredno pre pucnjave Radošević je primetio napadača i pokušao je da pobegne. 

- Nažalost u tom trenutku napadač je pucao u njega, ranio ga više puta, potom je prišao i pucao mu u glavu, to je još jedan od razloga što se veruje da je reč o profesionalnom ubici  - rekao je naš sagovornik. 

Foto: printscreen

 

Oko 14. 20 sati pošto je završen uviđaj, telo ubijenog Radoševića prevezeno je na Institu za sudsku medicinu gde će biti utvrđeno koliko je metaka u njega isplajeno. 

- Policija je na mestu zločina pronašla više čaura koje će biti dokazni materijal u istrazi - rekao je naš sagovornik. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 1 godinu

Obzirom na to čime se bavio dosta dugo je i poživeo, retko koji od njih dočeka 50 ... Šta vredi što ih policija hapsi kad ih korumpirani tužioci i sudije oslobode "zbog nedostatka dokaza" a dosijei u policiji im 2m visoki

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija