• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti

09.03.2023

14:43

SRBIN PAO SA POLA TONE KOKAINA! Policija muškarca lišila slobode na izlazu iz Crne Gore, cisterna poslata na precizno vaganje tovara

Vesti

SRBIN PAO SA POLA TONE KOKAINA! Policija muškarca lišila slobode na izlazu iz Crne Gore, cisterna poslata na precizno vaganje tovara

Podeli vest

Srpska policija uhapsila je Miroslava Đ. iz Loznice, koji ima registrovanu firmu u Danilovgradu, kod kog je pregledom cisterne na graničnom prelazu Gostun kada je izašao iz Crne Gore, pronašla oko 500 kilograma kokaina, saznaje se.

ANB u saradnji sa kolegama u Srbiji proverava firmu "Royal šped" čije je sedište u Bandićima, a u čijem su kamionu - cisterni (DG-AT053), kako je rečeno, pronašli milionski tovar kokaina.

Trenutno se obavljaju operativne provere i cisterna je odvezena na precizno vaganje tovara.

Kamion je zaustavljen na ulazu u Srbiju na graničnom prelazu Gostun, a prema prvim podacima, sumnja se da ima najmanje pola tone narkotika.

Kamion je, tvrdi sagovornik, u Crnu Goru ušao 4. marta kada je isporučio plin za firmu "Petrol".

U registru Privrednog suda firma "Royal šped" je osnovana 2. juna 2021. godine, za drumski prevoz tereta, sa ukupunim kapitalom od jednog evra, a vlasnik i osnivač je srpski državljanin Miroslav Đ. sa prebivalištem u Danilovgradu.

Prošle godine firma je imala mali promet, sudeći prema finansijskom iskazu predatom Upravi prihoda i carina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija