• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.K.

11.03.2023

07:10

Strava i užas u nehigijenskom naselju u Nišu! Otac silovao ćerku, napravio joj dete!

printscreen

Vesti

Strava i užas u nehigijenskom naselju u Nišu! Otac silovao ćerku, napravio joj dete!

Podeli vest

Manijak B. M. uhapšen jer je u periodu od 2020. do 2022. najmanje dva puta silovao ćerku, koja je tada bila maloletna. Tinejdžerka prošle godine zatrudnela i rodila bebu, za koju je DNK analizom potvrđeno da joj je deda - otac.

Manijak B. M. iz jednog nehigijenskog naselja u Nišu uhapšen je zbog sumnje da je od 2020. do 2022. godine najmanje dva puta silovao svoju ćerku, koja je tada bila maloletna! Da sve bude još strašnije, zlostavljana tinejdžerka je prošle godine zatrudnela sa ocem i rodila je bebu!
DNK analiza pokazala je da je B. M. otac tog deteta i on je završio iza rešetaka!

Ostavila ga žena

Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, B. M. je već duže vreme razveden, nakon što ga je ostavila supruga i odselila se u jedno mesto u Vojvodini.

- Tada je njihova ćerka poslata u hraniteljsku porodicu, gde je bila nekoliko godina. Međutim, socijalni radnici su 2020. godine izmestili maloletnicu iz hraniteljske porodice i, iz još nepoznatog razloga, vratili je ocu. Tad je počeo pakao za nesrećnu tinejdžerku, pošto ju je otac silovao prvog dana kada je stigla kući - otkriva naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, maloletnica je ćutke trpela torturu jer iz straha od oca nikom nije smela da se požali.

- Otac ju je silom i pretnjama naterao na seks, tvrdeći da sad ona mora da zadovoljava njegove seksualne potrebe pošto ga je njena majka napustila. Tinejdžerka je potom najmanje još jednom silovana, i to u februaru 2022. Ona je ubrzo zatim otišla u posetu majci i sve joj je ispričala o torturi. Zgranuta majka je sa ćerkom otišla u policiju, a kada je tinejdžerka upućena na lekarski pregled, utvrđeno je da je trudna - kazao je naš sagovornik.

Nakon što se zlostavljana devojka porodila i donela na svet zdravu devojčicu, nadležni tužilac je naložio da se uradi DNK analiza i ubrzo je utvrđeno da je otac nesrećne bebe zapravo njen deda!

Odluka o pritvoru

Kad su prikupljeni svi dokazi, Više javno tužilaštvo u Nišu u petak je dalo nalog policiji da uhapsi B. M. Tužilaštvo nije htelo da otkriva sve detalje slučaja i samo je kratko saopštilo da se osumnjičeni tereti za krivično delo silovanje, za šta mu preti višegodišnja robija.

- U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan, nakon čega će sud odlučiti o eventualnom određivanju pritvora do 30 dana - poručili su nam iz tužilaštva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija